
Στις αρχές Ιουλίου, έγινε γνωστή η είδηση ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ερωτευμένη με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου.
Το ζευγάρι πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι μαζί και πλέον οι δυο τους είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες δημοσιεύτηκε η αναγγελία γάμου του ζευγαριού στην εφημερίδα ΕΣΤΙΑ.
Οι πρώτες δηλώσεις της μέλλουσας νύφης
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη έδωσε συναυλία στο Βεάκειο και ο αγαπημένος της ήταν εκεί για να την θαυμάσει.


Η μέλλουσα νύφη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου. Μάλιστα, είπε ότι δέχτηκε αμέσως, δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί καθόλου.
"Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά". "Είπα το ναι κατευθείαν στην πρόταση γάμου που δέχθηκα. Είμαι πολύ χαρούμενη και να εύχεστε να πάνε όλα καλά".
Δείτε το βίντεο:
Ανανεωμένη και ευτυχισμένη η Ελεωνόρα Ζουγανέλη λίγο πριν τον γάμο της.



Η αναγγελία γάμου του ζευγαριού
"Ο Σπυρίδων Δημητρίου κάτοικος Αθηνών γεννηθείς εις Αθήνας, του Αλκιβιάδη και της Σταυρούλας το γένος Σούφλα, και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κάτοικος Αθηνών γεννηθείσα εις; Αμαρούσιον, του Ιωάννη και της Ισιδώρας το γένος Σιδέρη πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Βάρκιζα" αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία του ερωτευμένου ζευγαριού που δημοσιεύτηκε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Εστία".
Ποιος είναι ο Σπύρος Δημητρίου
Ο Σπύρος Δημητρίου είναι δικηγόρος - ποινικολόγος και τον έχει φιλοξενήσει πολλές φορές η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της στο Star.
Έχει δικηγορικό του γραφείο στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές στο Πανεπιστήμιο Paris 1 της Σορβόννης και στην Ecole Normale Superieure. Ομιλεί αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στον τύπο και σε νομικά περιοδικά. Αποτελεί μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, και είναι αντιπρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
Ειδικεύεται στο ποινικό δίκαιο, και πιο συγκεκριμένα ασχολείται με το κοινωνικό έγκλημα και με εγκλήματα ψυχιατροδικαστικής και καταλογισμού, υποθέσεις με ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον.
Προσφέρει νομικές υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την περαίωση υποθέσεων Διοικητικού, Φορολογικού, Αστικού, Οικογενειακού και Εμπορικού Δικαίου.
Παράλληλα με το γραφείο του στην Αθήνα, διατηρεί και ένα δεύτερο γραφείο στις Σπέτσες.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr