
Σβάρνα τα μαγαζιά των κριτών του MasterChef έχουν πάρει οι δύο παίκτες που έγιναν ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι, η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος.
Οι δυο τους πήγαν στο Proveleggios του Σωτήρη Κοντιζά και φεύγοντας έκαναν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε".
Ντυμένοι σετάκι, σε λευκό και κόκκινο, το ζευγαράκι απόλαυσε το υπέροχο φαγητό όπως είπαν και η Μαρία δεν κρατήθηκε να κάνει τα παράπονά της στον δημοσιογράφο της Καινούργιου, καθώς από τη συγκεκριμένη εκπομπή είχε βγει η φήμη ότι χώρισαν. Μάλιστα αποκάλεσε ρουφιάνο αυτόν που το είπε.
Η Μαρία ξεκαθάρισε ότι δεν χώρισαν ποτέ και ότι είναι μαζί επτά μήνες, και ότι δεν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι ο Δημήτρης την παράτησε αφού βγήκε από το παιχνίδι και επέστρεψε στην πρώην του.
"Ήρθαμε να δοκιμάσουμε τι μαγειρεύει εδώ ο σεφ, ήταν εκπληκτικό το φαγητό.
Για το αν θα τους δούμε μαζί τηλεοπτικά, ξεκαθάρισαν ότι δεν ισχύει ότι θα είναι στο Globetrotters, τουλάχιστον όχι ακόμα.
"Δεν ισχύει ότι θα είμαστε στο Globetrotters. Δεν έχουμε υπογράψει ούτε συμφωνήσει κάτι".
Για το αν είχαν χωρίσει απάντησε:
Είμαστε μαζί σχεδόν επτά μήνες. Δεν είχαμε χωρίσει ποτέ. Ποιος ρουφιάνος το είπε αυτό; Γιατί από τη δική σας την εκπομπή το ακούσαμε. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη εκείνη τη στιγμή όταν είδαμε την εκπομπή σας.
Ήμασταν δίπλα-δίπλα παίζαμε ένα παιχνίδι online. Ξαφνικά μάθαμε πως χωρίσαμε. Ήταν λίγο άβολο είναι η αλήθεια και δημιούργησε κάποια θεματάκια. Όχι σε σχέση με εμάς, αλλά για τα μηνύματα που μας έστελναν οι άλλοι. Μαζί μένουμε τώρα".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr