Ετοιμάζει η Τζολί τηλεοπτικό σχέδιο εκδίκησης του Μπραντ Πιτ;

Τα δημοσιεύματα δε λένε να σταματήσουν και καθημερινά γράφουν και κάτι καινούργιο για τη σχέση Τζολί-Πιτ

etoimazei-i-tzoli-tileoptiko-sxedio-ekdikisis-tou-mprant-pit
SHARE THIS
0
SHARES

Ένα από τα τελευταία δημοσιεύματα στον Αμερικάνικο Τύπο αυτής της εβδομάδας, υποστηρίζει ότι η Αντζελίνα Τζολί "σχεδιάζει την εκδίκηση της" στον Μπραντ Πιτ με μια σειρά τηλεοπτικών συνεντεύξεων που θα αναφερθεί "με το γάντι" στις γονικές του... ικανότητες. 

Τον περασμένο μήνα, οι αποξενωμένοι σύζυγοι σταμάτησαν τη μάχη τους για την επιμέλεια των παιδιών τους μετά την επίτευξη μιας συμφωνίας. Σύμφωνα με το Heat, η ηθοποιός είναι εξαγριωμένη σχετικά με τους όρους της συμφωνίας παρά την υπογραφή της, κι έτσι σχεδιάζει να εκθέσει δημοσίως τον πρώην σύζυγό της με πονηρό τρόπο.

Κι εδώ έρχεται η ιστοσελίδα Gossip Cop, που ασχολείται με τις επιβεβαιώσεις και τις διαψεύσεις δημοσιευμάτων σύμφωνα με τις δικές της πηγές, να πει ότι "σχεδόν όλα τα αξιόπιστα Μέσα όπως το E!, ανέφεραν ότι η ηθοποιός χαίρεται που πέρασε στο επόμενο στάδιο και ανακουφίστηκε από την εξέλιξη για χάρη της υγιούς συνέχειας για την οικογένειά της".

Μάλιστα, λέει χαρακτηριστικά ότι "Η Τζολί ενήργησε για το συμφέρον των παιδιών της σε όλη αυτή τη δοκιμασία. Η τηλεοπτική "καταδίκη" του μπαμπά τους δεν είναι το επόμενο βήμα στην πορεία της".

 

ΦΩΤΟ: EPA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook