Έτσι χάνει τα κιλά του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή

Τα αγαθά κόποις κτώνται.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η Δέσπονα Βανδή δεν διατηρεί τυχαία αυτό το κορμί. Οπαδός της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής, είναι έτοιμη να κάνει τη ζυγαριά της να κυλήσει προς τα κάτω, αφού ξέρει τον τρόπο να αποχωριστεί τα κιλάκια από τις ατασθαλίες του Πάσχα. Τα βίντεο που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  είναι χαρακτηριστικά. Δεν πρόλαβε να τελειώσει η περίοδος των γιορτών κι άρχισε τις δύσκολες ασκήσεις στο γυμναστήριο. 

Δείτε την ανάρτησή της 2 μέρες μετά από την ημέρα του Πάσχα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

 

Όσο για τα μυστικά της στη διατροφή; Τα έχει εξομολογηθεί ήδη σε συνέντευξή της:  «Το πιο βασικό είναι να μην τρώμε βαριά το βράδυ. Αυτά που ξέρετε με ταβερνούλες έξω και τα τσιμπολογήματα, να τα ξεχάσετε αν θέλετε να χάσετε κιλά. Το σωστό είναι να φάτε μια σαλάτα και ένα ψητό. Οι καλοί συνδυασμοί πάντα βοηθάνε.

Επίσης, τα γεύματα είναι πολύ σημαντικά. Να μην παραλείπετε ποτέ τα γεύματά σας όταν κάνετε διατροφή. Θα πρέπει πάντα να έχετε το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό, αρκεί να είναι σωστά αυτά που τρώτε.

Και ενδιάμεσα μπορείτε να φάτε, αλλά πρέπει να είναι σωστά. Όχι να φάτε μακαρόνια με κιμά όταν κάνετε διατροφή! Θα φας μια μακαρονάδα χωρίς κιμά».

 

Φωτο: NDP