Follow us

Έξω φρενών η Λόπεζ από το βίντεο που διέρρευσε από τον γάμο: Το έκλεψαν χωρίς τη συγκατάθεσή μας

"Αυτό είναι κλοπή, τελεία" αναφέρει η Λόπεζ - Ο σέξι χορός στον 'Αφλεκ και η παραβίαση των συμφωνιών εμπιστευτικότητας που είχαν υπογράψει οι καλεσμένοι.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
jlo

Μερικά 24ωρα μετά τον χλιδάτο λευκό γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ που έγινε το θέμα των ημερών, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει γίνει έξαλλη με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από το πάρτι του γάμου τους.

Ο δεύτερος γάμος του ζευγαριού έγινε μπροστά σε συγγενείς και φιλους και το ζευγάρι είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να φορούν λευκά, έναν κανόνα που σεβάστηκαν όλοι.

Έξω φρενών η Λόπεζ από το βίντεο που διέρρευσε από τον γάμο: Το έκλεψαν χωρίς τη συγκατάθεσή μας

Ωστόσο, υπήρξε κάποιο στοιχείο του γάμου που διέρρευσε παρότι το ζευγάρι το είχε απαγορεύσει ρητά.

Ένας από τους καλεσμένους, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τη στιγμή που η Λόπεζ φοράει το ένα από τα τρία νυφικά της και ερμηνεύει ένα τραγούδι χορεύοντας για τον Άφλεκ.

lopez

Η εκνευρισμένη ποπ σταρ τονίζει ότι αυτό το βίντεο αποτελεί παραβίαση ιδιωτικής στιγμής του ζευγαριού και ότι λήφθηκε χωρίς την άδειά τους.

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλος ο εκνευρισμός της Λόπεζ, που εξέφρασε την απογοήτευσή της δημοσίως για το βίντεο που εξασφάλισε και δημοσίευσε το TMZ.

lopez

Η διαρροή υλικού από τον γάμο τους στη Τζόρτζια, ήταν κάτι που τόσο η Λόπεζ όσο και ο Άφλεκ είχαν απαγορεύσει αυστηρά στους καλεσμένους τους. Ωστόσο κάποιος δεν σεβάστηκε την επιθυμία τους.

Ο καλεσμένος που δεν σεβάστηκε την ιδιωτική στιγμή του ζευγαριού

Η 53χρονη τραγουδίστρια εξέφρασε την απογοήτευσή της με ανάρτηση στο instagram αφού το κλιπ, το οποίο αρχικά έλαβε το TMZ την Παρασκευή κατέληξε να γίνει viral.

"Αυτό λήφθηκε χωρίς άδεια. Tελεία. Και όποιος το έκανε εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή", έγραψε η Λόπεζ σε μια ανάρτηση που διέγραψε στη συνέχεια.

lopez

jlo

jlo

jlo

Η τραγουδίστρια του "On the Floor" είχε ακόμη και τη βοήθεια εφεδρικών χορευτών καθώς ο νέος της σύζυγος κοίταζε καθισμένος σε μια καρέκλα. Μάλιστα στο βίντεο η ίδια ερμηνεύει ένα αδημοσίευτο τραγούδι της σύμφωνα με το Billboard.

jlo

jlo

O λογαριασμός fun club @jlοw0rld, φέρεται να κατέβασε το βίντεο και στη συνέχεια μοιράστηκε το σχόλιο της Λόπεζ όπου παραπονέθηκε ότι το βίντεο είχε "τραβηχτεί χωρίς τη συγκατάθεσή μας και πουλήθηκε έναντι αμοιβής".

jlo

Οι συμφωνίες εμπιστευτικότητας

Η JLo αποκάλυψε ότι οι καλεσμένοι έπρεπε να υπογράψουν συμφωνίες εμπιστευτικότητας όταν παρευρέθηκαν στον εορτασμό του ζευγαριού το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κτήμα του Άφλεκ στη Τζόρτζια.

"Δεν ξέρω από πού πήρατε το βίντεο αφού είχαμε συμφωνίες εμπιστευτικότητας και ζητήσαμε από όλους να μην μοιραστούν τίποτα από τον γάμο μας", έγραψε. "Αυτή ήταν η επιλογή μας" τονίζει στην ανάρτησή της.

μπεν αφλεκ λοπεζ

Η ηθοποιός των "Hustlers" πρόσθεσε ότι οτιδήποτε επιλέξει να μοιραστεί από τον γάμο της θα κυκλοφορήσει μέσω του newsletter της "On The JLO", όταν θα είναι έτοιμη.

Το chandelier νυφικό

Στο απαγορευμένο βίντεο που δημοσιεύτηκε παρά τη θέλησή της, η Jlo φοράει το εμπνευσμένο από πολυέλαιο νυφικό της, που ήταν διακοσμημένο με χιλιάδες διαδοχικές σειρές από μαργαριτάρια. Τριάντα τεχνίτες πέρασαν 700 ώρες κεντώντας το chandelier νυφικό στο χέρι με μικροσκοπικά στολίδια με μαργαριτάρια και κρύσταλλα Swarovski από τον οίκο Ralph Lauren.

JLO

Το πρώτο νυφικό της Λόπεζ, αυτό που φορεσε για να περπατήσει στον λευκό διάδρομο, ήταν ένα twist στο κλασικό φόρεμα του Ralph Lauren με το ζιβάγκο.

JLO

Πάνω από 1.000 μαντήλια και 500 μέτρα ύφασμα κόπηκαν σε βολάν για να φτιάξουν μια αιθέρια εκδοχή του κλασικού εφαρμοστού φορέματος με ψηλό λαιμό του Ralph Lauren. Στη συνέχεια, τα βολάν στερεώθηκαν με το χέρι, δημιουργώντας μια ογκώδη, ρομαντική φούστα με ουρά. Το μανίκι ήταν ένθετο με βολάν.

JLO

Επιπλέον η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ένα μακρύ πέπλο προσθέτοντας μία ακόμα δραματική πινελιά στην εντυπωσιακή εμφάνισή της.

μπεν αφλεκ λοπεζ

μπεν αφλεκ λοπεζ

Η νύφη φόρεσε αστραφτερά κοσμήματα Mikimoto αξίας σχεδόν 100.000 δολαρίων, συνδυάζοντας λευκά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και διαμάντια με ένα ασορτί δαχτυλίδι.

Στο νυφικό της μακιγιάζ είχαν τονιστεί τα μάτια δίνοντας λάμψη στην εσωτερική γωνία και τονίζοντας σημεία με highlighter, ενώ επέλεξε ένα nude κραγιόν.

JLO

JLO

Για το τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό bridal look της, η τραγουδίστρια και ηθοποιός φόρεσε ένα κομψό γοργονέ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski και ένα πέπλο από οργάντζα που έμοιαζε με κουκούλα.

JLO

JLO

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο από το making off των τριών υπέροχων νυφικών της Τζένιφερ Λόπεζ.

Αμέσως μετά τον γάμο του, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία όπου πέρασαν τον δεύτερο μήνα του μέλιτος. Οι δυο τους αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους το 2021 αφού χώρισαν σχεδόν δύο δεκαετίες νωρίτερα.

lopez

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

"ΕΚΕΙ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ" 16 Μαϊ 2024 | 10:25

Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύεται τον σύντροφό του: "Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι σε παραλία στα Μάταλα"

Γάμο στην Κρήτη ετοιμάζει ο make up artist Παντελής Τουτουντζής με το σύντροφό του Νάσο: "Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας".

ΝΤΙΒΑ 14 Μαϊ 2024 | 18:33

Ελληνίδα αεροσυνοδός καρφώνει την Τζένιφερ Λόπεζ: Eίναι αγενής - Τι λέει για τη σταρ που άλλαζε φορέματα επί μιάμιση ώρα

Τι μάθαμε για την Τζένιφερ Λόπεζ από μια Ελληνίδα αεροσυνοδό - Η μαρτυρία για την αγενή σταρ που τους έκανε να περιμένουν μιάμιση ώρα.

ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ 12 Μαϊ 2024 | 19:51

Ο Κασσελάκης με σμόκιν ποζάρει χαμογελαστός σε εφοπλιστικό γάμο: Παντρεύτηκαν ο Αντώνης Ξυλάς και η Ιφιγένεια Πρωτονοταρίου

Μια λαμπερή εμφάνιση σε εφοπλιστικό γάμο έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΙΔΙΑ 11 Μαϊ 2024 | 15:54
ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA 11 Μαϊ 2024 | 15:07

Eurovision 2024: Σάλος με τα ψεύτικα γιουχαρίσματα στην πρόβα που έκανε η τραγουδίστρια του Ισραήλ [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο με την εκπρόσωπο του Ισραήλ, Έντεν Γκολάν και τα τεχνητά γιουχαρίσματα από την αποστολή της.

ΙΝΤΕΝ ΓΚΟΛΑΝ 10 Μαϊ 2024 | 11:53

Eurovision 2024: Η τραγουδίστρια από το Ισραήλ αψηφά όσους τη γιουχάρουν - "Επικεντρώνομαι στη μουσική" [βίντεο]

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στο Μάλμε της Σουηδίας με τη συμμετοχή του Ισραήλ - Αύριο ο μεγάλος τελικός εν μέσω φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων.

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 10 Μαϊ 2024 | 09:09

Θείος Κασσελάκη: Όλος ο κόσμος περιμένει τον γάμο του Στέφανου - Με παραδοσιακά προϊόντα το μενού [βίντεο]

Ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, Γιάννης Κασσελάκης, μίλησε για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ που θα γίνει το καλοκαίρι στα Χανιά.

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 09 Μαϊ 2024 | 17:41

Γάμος Κασσελάκη - Μακμπέθ: Ο Βοτανικός Κήπος στην Κρήτη όπου θα γίνει η δεξίωση - Εντυπωσιακό τοπίο [Βίντεο]

Ο Βοτανικός Κήπος είναι μία καταπράσινη έκταση 200 στρεμμάτων στα Χανιά - Περίπου 150 καλεσμένοι στη μίνι δεξίωση του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 07 Μαϊ 2024 | 12:13

Οι υπέρλαμπρες εμφανίσεις στο Met Gala: H Τζένιφερ Λόπεζ, η Ζεντάγια και οι ηχηρές απουσίες [Εικόνες]

Το θέμα στο εφετινό Met Gala ήταν ο "Κήπος του Χρόνου" (Garden of Time) και πολλά φορέματα παρέπεμπαν σε κάτι το εξωτικό.

ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ 04 Μαϊ 2024 | 14:43

Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ - Η αναγγελία του γάμου του

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ πήρε την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ 29 Απρ 2024 | 16:24

Η πιο δύσκολη επέτειος για τον Γουίλιαμ και την Κέιτ: Ανάρτησαν throwback αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Σαν σήμερα, πριν από 13 χρόνια... Γουίλιαμ και Κέιτ ανάρτησαν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία.

ΟΙ GLAM ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ 29 Απρ 2024 | 10:57

Αμαλία Κωστοπούλου: Η πιο κομψή καλεσμένη σε χλιδάτο γάμο στο Κάιρο με φόντο τις Πυραμίδες - Η glam εμφάνισή της

Το look της Κωστοπούλου στον πολυτελή γάμο με τον boho στολισμό και το μίνι party dress που συνδύασε με nude πέδιλα.

ΣΕ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ 28 Απρ 2024 | 13:35