Γ. Μαυρίδης: «Χτυπάει» τατουάζ για να μαζέψει χρήματα για άρρωστα παιδιά

«Κάποια προβλήματα στην ζωή γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα λύσουμε, σίγουρα όμως αξίζει να προσπαθουμε για το καλύτερο» έγραψε στο facebook.

g-mauridis-xtupaei-tatouaz-gia-na-mazepsei-xrimata-gia-arrwsta-paidia
SHARE THIS
0
SHARES

Στις 11 Οκτωβρίου του 2016, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε προκαλέσει συγκίνηση με μια πράξη αλληλεγγύης του, κάνοντας τατουάζ στο κοινό επί 14 ώρες προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για οικογένειες που τα παιδιά τους πάσχουν από νεοπλασματικες ασθένειες και χρονιές παθήσεις.

Τότε, το εγχείρημά του στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, αφού πλήθος κόσμου κατέκλυσε το στούντιό του στη Θεσσαλονίκη για να κάνει ένα συμβολικό τατουάζ (μια γελαστή φατσούλα), με τα έσοδα να προορίζονται εξ' ολοκλήρου για την αγορά εξοπλισμού για την παιδιατρική κλινική του ΑΧΕΠΑ. Στο τέλος της ημέρας, συγκεντρώθηκε το ποσό των 7.295 ευρώ.

Αυτή την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου από τις 12 και μετά, ο πρώην συμπαρουσιαστής του World Party, θα επαναλάβει το εγχείρημα κάνοντας τατουάζ όλη την ημέρα μέσα στο studio του στη Θεσσαλονίκη. 

Αυτή τη φορά ωστόσο, ο γνωστός tattoo artist θα έχει μαζί του την ομάδα του, ούτως ώστε να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τατουάζ και να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. 

Ο Γιώργος Μαυρίδης, αναφέρει στο μήνυμά του στο Facebook πως η τιμή εκκίνησης του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του στο facebook:

Κάποια προβλήματα στην ζωή γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα λύσουμε, σίγουρα όμως αξίζει να προσπαθουμε για το καλύτερο.

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το πρωί θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τατουάζ την χαμογελαστή φατσουλα μας μέχρι να εξαντληθούμε.

Αυτή την φορά θα είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες από το στούντιο οπότε θα μπορέσουμε να κάνουμε οσο περισσότερα τατουάζ γίνεται.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.

Θα ήθελα να πω από πλευράς μου πως η συγκεκριμένη δράση δεν λύνει σε καμία περιπτωση τα τεραστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η κλινική λόγω απουσίας κράτους.

Μπορεί, ωστόσο, να δώσει χειροπιαστη βοήθεια στο θέμα της έλλειψης εξοπλισμού, που δυσκολεύει τόσο το έργο των γιατρών, όσο και την νοσηλεία των παιδιών.

Ραντεβού την Κυριακή στο γνωστό μέρος! ?

Η ελάχιστη τιμή του τατουάζ θα είναι 20 ευρώ.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook