Γιάννης Μπέζος: Οι νέες δηλώσεις του που θα παρεξηγηθούν (ξανά)

Είναι ένας άνθρωπος που μιλάει σχεδόν με κυνισμό και όλα όσα λέει συζητιούνται. Για ποια πράγματα και καταστάσεις μίλησε αυτή τη φορά;

giannis-mpezos-oi-nees-dilwseis-tou-pou-tha-pareksigithoun
SHARE THIS
0
SHARES

Ο ηθοποιός καταφέρνει κάθε φορά τα λεγόμενά του να γίνονται τίτλος. Δεν αγαπάει τις δημόσιες σχέσεις, δεν "στρογγυλεύει" τις γωνίες, λέει πάντα την αλήθειά του ακόμα κι αν δεν είναι ευχάριστη στους πολλούς.

Τί είπε αυτή τη φορά; Διαβάστε:

-«Οι άνθρωποι δεν έρχονται στο θέατρο για να κρίνουν, έρχονται για να ευχαριστηθούν. Επομένως, δεν υπάρχει κανένα απολύτως άγχος.

- «Καμία συγκίνηση δεν έχω που παίζω με τη μικρή μου "κόρη" από το "Ευτυχισμένοι Μαζί", αυτά είναι για λαϊκή κατανάλωση. Δεν υπάρχει συγκίνηση, είναι επαγγελματισμός. Η κοπέλα μεγάλωσε, ακολουθεί τον δρόμο αυτό και σκέφτηκα να της πω να έρθει να παίξει μαζί μας» .

- «Η κόρη μου είναι πολύ καλή ηθοποιός, δεν είναι απλώς μια ηθοποιός. Δεν το λέω εγώ, θα το πει και ο χρόνος».

- «Δεν με ενδιαφέρει αν έχω καλή σχέση με τους συνεργάτες μου, με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Επειδή συνηθίζουν οι συνάδελφοί μου και λένε διάφορα μεγάλα λόγια, εμένα δεν με ενδιαφέρει αν συμπαθώ κάποιον ή τον αντιπαθώ. Με ενδιαφέρει τι θα δουν οι τηλεθεατές και οι θεατές. Όλο το υπόλοιπο αφορά εμάς, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Κατά κανόνα, δύο άνθρωποι μόνο όταν δεν ταιριάζουν βγαίνει καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν είμαστε παιδική χαρά, ούτε οικογένεια. Είναι ένα επάγγελμα δύσκολο και δεν είναι του καθενός».

 -«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να ζουν αυστηρά. Δεν έχω αδικήσει κανέναν λόγω αυστηρότητας, μάλλον θα έλεγα ότι έχω ευνοήσει μερικούς».

- «Το κοινό μερικές φορές παρακολουθεί και ανοησίες. Υπάρχει κοινό το οποίο με ακολουθεί σε όλες τις δουλειές μου και υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι μπορεί να μη θέλουν να με βλέπουν. Δεν με ενδιαφέρει».

 

 

 


Φωτο: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook