Ο θάνατος του ηθοποιού Πάνου Νάτση σε ηλικία μόλις 31 ετών, έχει βυθίσει στο πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο.
Όπως έχει γίνει γνωστό, πριν το θανατηφόρο τροχαίο ο Πάνος Νάτσης βρισκόταν στο σπίτι της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη και γιόρταζαν μαζί τα γενέθλιά της. Στην παρέα ήταν και ο στενός του συνεργάτης και φίλος, Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είναι συντετριμμένος.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε πρώτη φορά για τον θάνατο του Πάνου Νάτση το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης "Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ' τη γη" που πρωταγωνιστεί" στο θέατρο Ήβη.

Με δάκρυα στα μάτια, ο σεναριογράφος και ηθοποιός είπε απευθυνόμενος στο κοινό:
"Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί".
Ο Πάνος Νάτσης ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ συμμετείχε στην θεατρική του παράσταση "Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του" στο Θέατρο Ήβη.

Ακόμα, ο εκλειπών πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του σεναριογράφου, "Σέρρες". Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ολοκληρωθεί.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr