Mια φωτογραφία του με τη Χριστίνα Μπόμπα, τον Σάκη Τανιμανίδη και άλλους φίλους έγινε η αφορμή να κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο Γιώργος Λιανός είναι θετικός στον κορονοϊό.
Ο ίδιος διαψεύδει την είδηση τονίζοντας ότι η εν λόγω φωτογραφία τους είναι τραβηγμένη από την καθαρή Δευτέρα και τότε δεν είχε τον ιό η Μπόμπα.
Ωστόσο, δεν έκρυψε την ανησυχία του καθώς έχει μικρά παιδιά.
Είπε μιλώντας στο Open:
"Μίλησα μαζί της γιατί ήμασταν μαζί την Καθαρά Δευτέρα και αγχώθηκα λιγάκι, έχουμε και μικρά παιδιά. Το κόλλησε από ότι έμαθα το Σαββατοκύριακο. Ήταν με μια παρέα στον Παρνασσό και ήταν ένας τύπος, ο οποίος ήρθε από εξωτερικό και της έφερε και ένα δωράκι.
Υπεύθυνη στάση είναι αυτή (σ.σ. το βίντεο στο Instagram). Από τη στιγμή που είσαι ένα πρόσωπο που έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο, καλό είναι να ενημερώσεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο άμεσος τρόπος.
Έχει ανακοινωθεί ότι είμαι κι εγώ φορέας. Παιδιά δεν είμαι, ηρεμήστε. Δεν φαντάζεσαι πόσα τηλέφωνα δέχτηκα χθες και προχθές. Λες και μένω μαζί στο σπίτι με την Χριστίνα και τον Σάκη. Όλοι θα πρέπει να προσέξουμε να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας και τις συνευρέσεις”.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr