Για την επιστροφή της στο τραγούδι, μετά την πολύμηνη απουσία της, τα reality επιβίωσης, τον Βασίλη Καρρά, τη γιαγιά της Καίτη Γκρέυ αλλά και τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος συμμετέχει στο φετινό Survivor, μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια, μίλησε στην εκπομπή του Mega "Πάμε Δανάη" λέγοντας αρχικά πως αυτή την περίοδο ετοιμάζει νέες μουσικές συνεργασίες. Μάλιστα, στο επόμενο διάστημα πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο "Μάγισσα", το οποίο έγραψε μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό στον Άγιο Δομίνικο.
Για την εμπειρία της στο "I’m a Celebrity… Get Me Out of Here!" αποκάλυψε πως ήταν υπέροχη, ωστόσο συνάντησε πολλές δυσκολίες: "Το concept δεν ήταν reality. Ο κόσμος δεν έβλεπε τις δυσκολίες που είχαμε στην καθημερινή μας ζωή, δεν έβλεπε τους τυφώνες και τις καταιγίδες".
Τόνισε μάλιστα στη συνέχεια: "Δεν πήγα στο Survivor, γιατί έπρεπε να μείνω κοντά στα παιδιά μου. Έλειπα ήδη δυο μήνες. Μπορεί αργότερα να μπω", ενώ συμπλήρωσε: "Είχα συζητήσει πολλές φορές με τον Σάββα Γκεντζόγλου για το Survivor στο παρελθόν, ήταν ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πολύ. Μεταξύ σοβαρού και αστείου τον πρότεινα. Ο Σάββας θα φτάσει μέχρι τον τελικό".
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση τους μετά τον χωρισμό τους: "Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης. Έχουμε καταφέρει και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Έχουμε βρει μία δική μας χρυσή τομή".
Για την συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά και το ντουέτο τους "Μη ζητήσεις συγγνώμη" δήλωσε: "Ήμουν μικρούλα όταν γνώρισα τον Βασίλη Καρρά, ήμουν 18 χρονών. Μου συμπεριφερόταν πάντα σαν να ήταν πατέρας μου, με προστάτευε και με συμβούλευε. Απλόχερος, μεγαλόψυχος, όπως ήταν με όλους. Του λέω "θέλω να κάνουμε ένα ντουέτο" και μου λέει "εννοείται". Ένα υπέροχο τραγούδι, που θα μου μείνει. Είναι μεγάλος θησαυρός".
Όσο για την γιαγιά της, την θρυλική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, δήλωσε πως έχουν επικοινωνία, ωστόσο δεν την αναγνωρίζει, γεγονός το οποίο της προκαλεί λύπη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr