Η αποκάλυψη του Χάρι: Τότε μόνο εμείς ξέραμε ότι η Μέγκαν ήταν έγκυος

«Κανένας γονιός δεν θέλει να ακούσει ότι το παιδί του θα υποφέρει. Ότι θα αντιμετωπίσει προκλήσεις που θα το επηρεάσουν σε όλη του τη ζωή»

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Ο πρίγκιπας Χάρι ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για όταν έμαθε την εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παραβρέθηκαν στα βραβεία WellChild στο Λονδίνο χθες βράδυ ενώ ο Δούκας του Σάσεξ έδωσε βραβεία σε παιδιά - ήρωες που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες, και ήταν πολύ συγκινημένος.

Η αποκάλυψη του Χάρι: Τότε μόνο εμείς ξέραμε ότι η Μέγκαν ήταν έγκυος
 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το ζευγάρι μίλησε, γέλασε και αγκάλιασε τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί. 

 

 

 

 

Είναι πάνω από 10 χρόνια, που ο Χάρι βρίσκεται στα συγκεκριμένα βραβεία, αλλά ήταν η πιο συγκινητική καθώς αυτή τη φορά είναι και ο ίδιος πατέρας.

Ο Χάρι συγκινήθηκε τόσο πολύ, ξέσπασε σε λιγμούς και διέκοψε την ομιλία του. 

«Πέρυσι, όταν βρεθήκαμε στα βραβεία, ξέραμε ότι η Μέγκαν ήταν έγκυος και κανένας άλλος δεν το γνώριζε εκτός από εμάς. Θυμάμαι να σφίγγω τόσο σφιχτά το χέρι της κατά τη διάρκεια των βραβείων και οι δυο μας σκεφτόμασταν πώς θα ήταν να είμαστε γονείς. Και πώς θα ήταν να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για προστατεύσουμε και να βοηθήσουμε το παιδί μας. 

 

Κανένας γονιός δεν θέλει να ακούσει ότι το παιδί του θα υποφέρει. Ότι θα αντιμετωπίσει προκλήσεις που θα το επηρεάσουν σε όλη του τη ζωή. Ωστόσο, γνωρίζοντας όλους εσάς αυτά τα χρόνια, μας δίνετε ελπίδα, αισιοδοξία και δύναμη». 

Δείτε το στιγμιότυπο στο 2:50 του παρακάτω βίντεο. 

Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία εμφανίστηκε με το φόρεμα των αρραβώνων της, βρισκόταν στο πλευρό του συνέχεια και τον χειροκροτούσε.