Η Βίκυ Λέανδρος έκανε Κολωνία-Βερολίνο με... ταξί - Πόσα πλήρωσε

Είχε καταλάβει ότι είναι κάποια διάσημη, αλλά χρειάστηκε να του...τραγουδήσει στο ταξί για να αναγνωρίσει ότι η επιβάτης που πλήρωσε 1.022,30 ευρώ είναι η Β.Λέανδρος

i-biku-leandros-ekane-kolwnia-berolino-me-taksi---posa-plirwse
SHARE THIS
0
SHARES

Τι κάνει ένας καλλιτέχνης όταν ακυρώνεται η πτήση του για μια πόλη που πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε πολύ γρήγορα διότι έχει συναυλία; Απλούστατα, βρίσκει εναλλακτικούς τρόπους να κάνει τη δουλειά του.

Κάπως έτσι η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, Βίκυ Λέανδρος αναγκάστηκε να πάρει ταξί για να μεταφερθεί από την Κολωνία στο Βερολίνο που είχε συναυλία καθ' ότι η σχετική πτήση ακυρώθηκε.

Ο ταξιτζής την αναγνώρισε και φρόντισε να περιγράψει το περιστατικό στην Bild. Όπως δήλωσε ο ίδιος στη γερμανική εφημερίδα, η Βίκυ Λέανδρος αναγκάστηκε να πάρει ταξί από το αεροδρόμιο της Κολωνίας προκειμένου να πάει στο Βερολίνο, όπου έπρεπε να βρεθεί σε μία συναυλία.

Η ελληνίδα σταρ μπήκε στο ταξί του Μπάρχαμ Χαμασαχλίκ λέγοντάς του: «Πρέπει να πάω στο Βερολίνο – γρήγορα».

Στη διάρκεια της διαδρομής η Λέανδρος άρχισε να τραγουδάει στα γερμανικά και τα γαλλικά. Τότε ο οδηγός από το Κουρδιστάν αντιλήφθηκε ποια ήταν.

Στο τέλος της διαδρομής, η Βίκυ Λέανδρος τον πλήρωσε 1.022, 30 ευρώ, όσο δηλαδή έγραψε το ταξίμετρο και για να τον ευχαριστήσει που την έφτασε έγκαιρα στον προορισμό της, τον προσκάλεσε στη συναυλία.

Φωτογραφία: NDP
 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook