
Φέτος, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πήγε στα BAFTA χωρίς την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον η οποία αναρρώνει από χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα.Τα BAFTA ήταν πάντα τα αγαπημένα βραβεία της Κέιτ, καθώς είχε τη δυνατότητα να περπατήσει στο κόκκινο χαλί σαν σταρ του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, η 77η τελετή απονομής των Βρετανικών Βραβείων BAFTA στο Royal Festival Hall στο Λονδίνο ήταν πιο φτωχή καθώς η Κέιτ δεν ήταν εκεί.
Ο πρώτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου είναι πρόεδρος του βρετανικού θεσμού που αποτελεί προπομπό των OSCAR από το 2010, και φέτος περπάτησε μόνος του στο κόκκινο χαλί.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της πριγκίπισσας της Ουαλίας καθώς συνεχίζει να αναρρώνει στο σπίτι μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

Η γκάφα του πρίγκιπα Γουίλιαμ
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ εμφανίστηκε κομψός και στιλάτος και μίλησε με ηθοποιούς που βραβεύτηκαν αλλά έκανε και μια γκάφα. Συνομιλώντας με την ηθοποιό Μία ΜακΚένα Μπρους, η οποία κέρδισε βραβείο BAFTA για την ερμηνεία της στο δράμα "How to Have Sex", της είπε ότι η ταινία έδειχνε "πολύ διασκεδαστική", παρόλο που δεν την είχε δει. "Δεν έχω δει ακόμα την ταινία σας – νομίζω ότι φάνηκε να διασκεδάζατε πολύ σε όλη τη διάρκεια" είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ωστόσο, στην ταινία η 26χρονη ηθοποιός υποδύεται την Τάρα, μια νεαρή κοπέλα που πηγαίνει διακοπές με φίλους και πέφτει θύμα βιασμού από έναν τουρίστα.
The Prince William meeting EE Rising Stars Phoebe Dynevor, Ayo Edebiri, Sophie Wilde and Mia McKenna Bruce in Royal Albert Hall for the 77th British Academy Film Awards (BAFTAs).
— Isa (@isaguor) February 19, 2024
1/3 pic.twitter.com/O6L9sZnOrn
Η Miss McKenna-Bruce κέρδισε για τον ρόλο της στο How to Have Sex, ένα δράμα ενηλικίωσης με θέμα τη σεξουαλική συναίνεση που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια διακοπών στα Μάλια της Κρήτης.

Στη συνέχεια ο Γουίλιαμ παραδέχτηκε ότι δεν είχε παρακολουθήσει καμία από τις ταινίες που ήταν υποψήφιες για βραβείο BAFTA.
Η νεαρή ηθοποιός παρότρυνε τον πρίγκιπα να δει το "How to Have Sex", και εκείνος απάντησε: "Έχω πολλές ταινίες να παρακολουθήσω. Συνήθως μέχρι την τελετή απονομής των βραβείων, έχω δει αρκετές από αυτές. Αλλά φέτος, δεν έχω προλάβει να δω τόσες πολλές".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr