Η Μισέλ αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν έφυγε από τον Λευκό Οίκο

Η πρώην Πρώτη Κυρία στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου της εμφανίστηκε στο σόου του Τζίμι Φάλον και κατάφερε μόνο με δύο λόγια να τη συζητούν όλοι.

SHARE THIS
0
SHARES

Η Μισέλ Ομπάμα ομολόγησε τη διασκεδαστική αλήθεια όταν βρέθηκε καλεσμένη στο σόου του Τζίμι Φάλον και τη ρώτησε τι σκεφτόταν όταν έφευγε από το Κάπιτολ Χιλ την τελευταία ημέρα της ως Πρώτη Κυρία. Ο Φάλον της έδειξε μια φωτογραφία με εκείνη και τον Μπαράκ Ομπάμα όταν επιβιβάστηκαν στο Air Force One μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ τον Ιανουάριο του 2017.

Ο Φάλον τής είπε χαρακτηριστικά: "Αυτή είσαι εσύ, αμέσως μετά από την ορκωμοσία του Τραμπ που απλά σήκωσες το χέρι σου σε μία κυματιστή κίνηση από τα σκαλοπάτια του Air Force One. Ήταν μία κίνηση σαν λες μπορώ έτσι απλά να φύγω...".

 

'Bye Felicia', είπε η Ομπάμα ξεσπώντας σε γέλια, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού του Tonight Show του NBC. Η συγκεκριμένη φράση χρησιμοποιείται από τους Αμερικανούς όταν θέλουν να πουν αντίο σε κάποιον ή σε κάποια κατάσταση που δεν τους αρέσει ή δεν τους ενδιαφέρει. Με δυό λόγια η Μισέλ τα είπε όλα ή είπε αυτά που ήθελε να πει.

 

Η Μελάνια Τραμπ και το δώρο στη Μισέλ Ομπάμα

Κατά τη διάρκεια του σόου η Μισέλ έκανε μία απίστευτη γκριμάτσα δυσαρέσκειας έως και... αηδίας όταν ο Φάλον αναφέρθηκε στη στιγμή που η Μελάνια Τραμπ τής έδωσε όσο πιο αδέξια γινόταν το δώρο από τον οίκο Tiffany's την ημέρα της ορκωμοσίας.

 

Η Μελάνια της είχε δώσει ένα κουτί που περιείχε μία «όμορφη κορνίζα» μπροστά στις κάμερες,κάνοντας τη Μισέλ να μην ξέρει τι να κάνει με το δώρο. Τελικά, ο Μπαράκ το πήρε και το έδωσε σε ένα μέλος του προσωπικού. 


ΦΩΤΟ: REUTERS

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook