Όμορφες στιγμές στη Σαντορίνη περνάει τις τελευταίες ημέρες η Μπέττυ Μαγγίρα, έχοντας στο πλευρό της τις κόρες της, όπως φαίνεται σε στιγμιότυπα που δημοσιεύει στα social media.
Η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη μέσα από τον ρόλο της κριτή στο GNTM, μοιράστηκε με τους followers της ένα τρυφερό στιγμιότυπο από την παραμονή τους στο κυκλαδίτικο νησί.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η καλλιτέχνης και παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τις δύο κόρες της, τη 16χρονη Ανδριάνα και τη 12χρονη Καλλινίκη.

Οι τρεις τους απαθανατίστηκαν μπροστά από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Μάλιστα, η ομοιότητα με τις κόρες της είναι εμφανής.
Το άλμπουμ της Μπέττυς Μαγγίρα από τη Σαντορίνη:
Μπέττυ Μαγγίρα: Ο γάμος με τον Δημήτρη Μάζη και οι κόρες τους
Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι παντρεμένη με τον πρώην διεθνή πολίστα και νυν προπονητή υδατοσφαίρισης Δημήτρη Μάζη.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2002 και, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης, αποφάσισε να ενώσει τις ζωές του με πολιτικό γάμο στις 25 Νοεμβρίου 2009.
Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, τον Ιανουάριο του 2010, γεννήθηκε η πρώτη τους κόρη, Ανδριάνα. Τον Δεκέμβριο του 2013 η οικογένεια μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, με τον ερχομό της δεύτερης κόρης τους, Καλλινίκης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
