Μία προσωπική του "περιπέτεια" στο νησί των Ανέμων αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής.
Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Αυτός και ο άλλος", μίλησε για ένα περιστατικό που του συνέβη προν μερικά χρόνια στη Μύκονο. Ενώ κολυμπούσε, πέρασε έναν βράχο που ήταν μέσα στη θάλασσα για καρχαρία με αποτέλεσμα να βάλει τις φωνές και να τον ακούσει όλη η παραλία!
"Με αυτή την σκέψη του καρχαρία που σε παρακολουθεί, είμαι στη Μύκονο… πισίνα η θάλασσα. Κάπως έχει ένα εξογκωματάκι, αλλά πολύ λείο. Το πατάω και άρχισα να ουρλιάζω" είπε ο ηθοποιός.
"Γίνεται ένα πράγμα τρομερό, σηκώνεται όλη η πλαζ! Γυρίζω, κοιτάω και βλέπω την παραλία όλη να με κοιτάζει" πρόσθεσε, με χιούμορ, ο Νίκος Κουρής.
"Βγήκα μετά από τεσσεράμισι ώρες έξω από την ντροπή μου. Κολυμπούσα μέσα. Το έπαιζα αδιάφορος" δήλωσε γελώντας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr