Στην Ελλάδα βρίσκεται η Αθηνά Ωνάση, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το Πρωινό.
Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαλλιαρός, η "χρυσή κληρονόμος" κι εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση ταξίδεψε το πρωί της Δευτέρας 2/10 στη Μύκονο με μεγάλη παρέα.

"Η Αθηνά Ωνάση έφτασε στις 11 το πρωί της Δευτέρας μαζί με φίλες της και προσπάθησε να μη γίνει αντιληπτή. Με μαντήλι είχε καλύψει το πρόσωπό της, βγαίνοντας από το αεροπλάνο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό, αν η χρυσή κληρονόμος πραγματοποίησε κάποια έξοδο στο νησί" είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.
Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Πριν από λίγο καιρό οι φήμες ήθελαν την Αθηνά Ωνάση να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα δημοσιεύματα, η Αθηνά Ωνάση έγινε για άλλη μια φορά θέμα στα παγκόσμια ταμπλόιντ, αυτή τη φορά λόγω της φημολογούμενης εγκυμοσύνης της, η οποία προς ώρας δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση πρόσφατα βρέθηκε στους αγώνες ιππασίας στο Σαιν Τροπέ, οι οποίοι μάλιστα φέρουν και το όνομά της.
Η Αθηνά Ωνάση δεν συμμετείχε στους αγώνες, γεγονός που πυροδότησε περισσότερο τις φήμες για εγκυμοσύνη. Η εικόνα της βέβαια δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε το γεγονός, αφού η στρογγυλεμένη κοιλιά ακόμα δεν φαίνεται.
Πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται να είναι ο Alberto Giorgi με τον οποίο λέγεται ότι ήρθε κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της, Cornetto K, το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της, Αλβάρο.
O Alberto Giorgi και η Αθηνά Ωνάση ξεκίνησαν να μιλάνε πριν γίνει η πώληση, με την επικοινωνία τους να γίνεται ολοένα και εντονότερη, όσο περνούσε ο καιρός, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά. Μάλιστα οι φήμες φούντωσαν όταν ο Alberto Giorgi χώρισε με τη σύζυγό του, Analisa Giudini.
Ποιος είναι ο Alberto Giorgi
Ο Alberto μεγάλωσε στο Monselice κοντά στην Πάντοβα, στην όμορφη περιοχή του Veneto. Η ιππασία τον κέρδισε όταν, σε ηλικία εννέα ετών, ο αδερφός του τον έπεισε να ιππεύσει ένα πόνι. Αντιπαθούσε το σχολείο και άρχισε να ιππεύει σοβαρά στα 18 του. Σπούδασε όμως μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης των αυτοκινήτων. Μάλιστα, όπως έχει πει χαριτολογώντας: "Τουλάχιστον ξέρω να αλλάζω λάστιχο".
Στο σχολείο, ήταν ένα "περίεργο" ντροπαλό παιδί με πάθος για τα άλογα. Όταν άρχισε να κερδίζει αγώνες και να εμφανίζεται στις εφημερίδες, όλοι ήταν περήφανοι που τον γνώριζαν από την παιδική του ηλικία. Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται πως λατρεύει πολύ το πάθος του - την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει έτοιμος να την παντρευτεί.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr