
Σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη βάφτισαν τον γιο τους, σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Ο μικρός πήρε το όνομα Πάρης, με τη νονούς τη Στέλλα Πάσσαρη και τον Γιώργο Μανίκα, στενούς φίλους του ζευγαριού. Η γνωστή influencer κράτησε όλες τις λεπτομέρειες της βάφτισης μακριά από τα media, όλο το προηγούμενο διάστημα.
![Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η λαμπρή βάφτιση του Νουνίτο και ο εντυπωσιακός στολισμός [Εικόνες - Βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/0f/0f4582e069e64905833260b4bc7a5df8.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Ανάμεσα στους καλεσμένους και αρκετοί celebrities οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους το ζευγάρι ήταν ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Νικηφόρος.
Νωρίς το απόγευμα, η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο instagram βίντεο από τις τελευταίες προετοιμασίες αλλά και τον στολισμό της βάφτισης, οι πρώτες εικόνες ανέβηκαν στα social media από τους celebrities καλεσμένους του ζευγαριού…





Η Ιωάννα Τούνη πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας ένα αέρινο baby blue φόρεμα από τη δική της συλλογή ρούχων.


Η γνωστή influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο κι έδειξε στους followers τον εντυπωσιακό στολισμό του κτήματος, στο οποίο έγινε η βάφτιση.


Στον στολισμό επικρατούσαν οι μπλε κι οι λευκές αποχρώσεις, στον χώρο υπήρχαν μπαλόνια, ενώ οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν πολλά και λαχταριστά γλυκά.


Η βάφτιση έγινε σε εξέδρα σε μια γωνιά του κτήματος και το βιβλίο των ευχών είχε στο εξώφυλλό του το αρχικό του ονόματος του νεοφώτιστου, "Π".




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr