Κάντις Χάφιν: Υπέρβαρη και σέξι για πρώτη φορά στο ημερολόγιο της Pirelli

Για πρώτη φορά υπερμέγεθες μοντέλο στο ημερολόγιο της Pirelli με τις ωραιότερες γυναίκες. Tο σέξι βγαίνει σε διάφορα μεγέθη. Και η Κάντις Χάφιν είναι η απόδειξη.

kantis-xafin-uperbari-kai-seksi-gia-prwti-fora-sto-imerologio-tis-pirelli
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Κάντις Χάφιν, είναι το πρώτο υπερμέγεθες μοντέλο που έχει ποζάρει ποτέ στο ημερολόγιο Pirelli. Είναι μια σημαντική πρωτιά για το ημερολόγιο της Pirelli με τις ωραιότερες γυναίκες για το 2014.

Φρίκαρα όταν μου πρότειναν να φωτογραφηθώ

Η Κάντις Χάφιν έμαθε για τη φωτογράφηση από ένα τηλεφώνημα, το οποίο μάλιστα είχε κακή σύνδεση.

Έχω δουλέψει με τον Steven Meisel (τον φωτογράφο) αρκετές φορές στο παρελθόν, έτσι με ήξερε αρκετά καλά. Οταν μου τηλεφώνησαν, το κινητό μου έκανε διακοπές και άκουσα τα εξής: "Καντίς, η Pirelli πρόκειται να σας (κενό)... Και κόπηκε η σύνδεση. Και στη συνέχεια άκουσα: Επιβεβαιώστε ή απορρίψτε." Και τους απαντώ «τι ακριβώς θέλετε να δεχτώ ή να απορρίψω;».

Οταν άκουσα την πρόταση τους απάντησα με ηρεμία: «Πρέπει να κλείσω τώρα. Σας ευχαριστώ για την πρόταση». Και μετά φρίκαρα.

Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ κάτι τόσο μεγάλο. Δεν το θεωρούσα ποτέ εφικτό.

Διαφέρουμε με τα «κανονικά» μοντέλα, αλλά...

Δεν είχα ιδέα τι να περιμένω από αυτή τη φωτογράφηση, αλλά είχα εμπιστοσύνη στον Steven Meisel και την ομάδα του. Πριν από τη φωτογράφηση έκανα ότι κάνω πάντα. Έκανα τη συνηθισμένη μου προπόνηση.

Ξέρετε, ο τρόπος ζωής μας δεν έχει μεγάλη διαφορά από τα «κανονικά» μοντέλα. Και εμείς τρέχουμε, τρεφόμαστε υγιεινά και δεν είμαστε ενάντια σε αυτό τον τρόπο ζωής επειδή το μέγεθός μας είναι διαφορετικό.

Ήμουν τόσο χαρούμενη, που ενώ έτρεχα στο διάδρομο, άρχισα πραγματικά να σκέφτομαι πόσο σοβαρό ήταν το ότι θα είμαι η πρώτη. Ηταν τόσο μεγάλο αυτό που άρχισα να κλαίω.

 

Νιώθω ευτυχισμένη που είμαι το πρώτο παχουλό μοντέλο της Pirelli

Ολο αυτό είναι εξαιρετικά συναρπαστικό, και είμαι τόσο ευτυχής που συνέβη σε μένα. Σημαίνει τόσα πολλά και είναι μια τόσο τολμηρή και λαμπρή κίνηση για την Pirelli και τον Meisel (τον φωτογράφο). Εκείνοι ξέρουν ότι το σέξι μπορεί να έχει διάφορα σχήματα και μεγέθη. Ηταν πρόθυμοι να πάρουν το ρίσκο για να κάνουν κάτι νέο.

Ξέρω ότι είμαι διαφορετική

Δεν ένιωσα άσχημα κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. Οι ημέρες που έβλεπες μία διάσημη ή ένα μοντέλο με καμπύλες με κακό μάτι έχουν περάσει.

Είμαι συνειδητοποιημένη, ξέρω τη διαφορετικότητά μου. Ακόμα και όταν ανεβαίνω τις σκάλες για να εμφανιστώ κάπου, όπως στη φωτογράφηση, ξέρω ότι ελάχιστα ρούχα θα μου κάνουν. Κανείς, όμως, δεν με έχει κάνει να νιώσω άσχημα για το μέγεθός μου. Δεν μιλούν, δε σχολιάζουν, δεν λένε ότι έρχεται η υπέρβαρη κοπέλα.

Νομίζω ότι ακόμα και τώρα που μιλάμε, υπάρχουν δέκα περιοδικά στην Αμερική, αν όχι περισσότερα, που έχουν μοντέλα με καμπύλες στο εξώφυλλο. Πλέον, τείνει να γίνεται φυσιολογικό και είναι συναρπαστικό.

Πλέον το γυναικείο σώμα γιορτάζεται σε όλες του τις μορφές. Είμαι στη βιομηχανία της μόδας τα τελευταία 15 χρόνια και έχω παρακολουθήσει όλη την πορεία. Είναι μια μεγάλη κίνηση. Είναι μια μεγάλη αλλαγή και είναι συναρπαστικό.

Η Pirelli στο δρόμο που άνοιξε η Vogue

Και βέβαια, αυτή η πρωτιά της Pirelli έρχεται λίγες μέρες μετά τον σάλο που προκάλεσε η Victoria's Secret με τη διαφήμισή της «το τέλειο κορμί» και της φωτογράφησης της Calvin Klein με το... παχουλό μοντέλο, συνεχίζοντας το έργο της Vogue, που... τους έδωσε την κατάλληλη απάντηση.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook