
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν κάτοικοι και τουρίστες βλέποντας το σούπερ γιοτ Khalilah που εμφανίστηκε και έδεσε στην Μύκονο και ξεχωρίζει για το χρυσάφι χρώμα και τον φουτουριστικό σχεδιασμό του.
Η σούπερ γιοτ με το που έριξε άγκυρα στον κόλπο της Ψαρρούς, έγινε αντικείμενο συζήτησης, με τους περισσότερους να το απαθανατίζουν με την φωτογραφική τους μηχανή και να το τραβούν βίντεο με το κινητό τους.
Το εντυπωσιακό σκάφος ναυπηγήθηκε το 2015 στην Αμερική, έχει μήκος 49 μέτρα και πλάτος 11 μέτρα, ενώ η συνήθης ταχύτητά του είναι 20 κόμβοι. Μπορεί να φιλοξενήσει 11 επιβάτες σε πέντε σουίτες, τους οποίους εξυπηρετούν τα 9 άτομα του πληρώματος.
Δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι είναι οι τυχεροί που κάνουν κρουαζιέρα με το Khalilah, αλλά σίγουρα έχουν γερό πορτοφόλι, αφού το σούπερ γιοτ ενοικιάζεται από 255.000 έως 265.000 ευρώ την εβδομάδα.
Δείτε βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr