
Με μια πολύ hot εμφάνιση πήγε στο "The 2night Show” η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλοντας να δείξει πόσο ανανεωμένη είναι.
Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, μάλιστα, αναφέρθηκε στα παράπονα που έχει από ανθρώπους της τηλεόρασης, που άλλα της στο τηλέφωνο, ενώ στην τηλεόραση της έλεγαν άλλα.
"Είμαι οκτώ χρόνια στην τηλεόραση. Όλα είναι μέσα στη ζωή, αλλά εγώ καλά νιώθω. Θα ήθελα να κάνω κάτι με μαγειρική στην τηλεόραση, κάτι με συγκεκριμένο φορμάτ.
Είχα σκεφτεί να ηχογραφήσω κάποιους ανθρώπους στο τηλέφωνο. Επειδή πολλοί μου στέλνουν πολλά ηχητικά και βγαίνουν και λένε άλλα στην τηλεόραση, δεν μιλάω για τους φίλους μου, αλλά λέω μήπως πρέπει να πάω σε μια εκπομπή να τα βάζω;
Έχουν γίνει χίλια δυο! Δηλαδή "θα έρθεις στην εκπομπή;”, με μήνυμα, "ναι, είχαμε πει προτεραιότητα ο… Γρηγόρης”, άλλη απάντηση. Και μετά στην τηλεόραση άλλη τοποθέτηση".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr