
Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στην κουζίνα και ετοίμασε ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά παραδοσιακά φαγητά: τα γεμιστά.
Με οικογενειακή και χαλαρή διάθεση ετοίμασε δύο διαφορετικές εκδοχές – μια κλασική χωρίς κιμά και μια πιο χορταστική με κιμά, ικανοποιώντας όλα τα γούστα στο τραπέζι της. Η ίδια μοιράστηκε στιγμιότυπα από το γεύμα στο Instagram, ρωτώντας τους followers της πώς τα προτιμούν – με ή χωρίς κιμά;
Διαβάστε τη συνέχεια στο MissBloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr