Κουδουνάρης σε παίκτρια: Ήρθες για να γδυθείς, τουλάχιστον γδύσου σωστά

«Καταλαβαίνω την αγωνία και την επιθυμία σου να γδύνεσαι στο παιχνίδι» - «Σοβαρά; Ναι; Άποψή σας!»

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η επιλογή concept από την Ευρυδίκη στο επεισόδιο της Τρίτης του My Style Rocks και κυρίως η αντίδρασή της στην κριτική του, εκνεύρισε τον Στέλιο Κουδουνάρη. 

Η παίκτρια φόρεσε μια σατέν ρόμπα, σορτσάκι και ένα τολμηρό μπούστο και είπε ότι περίμενε τον άνδρα της να γυρίσει για να του κάνει έκπληξη. 

Η κριτική του Κουδουνάρη άναψε φωτιές:  

«Καταλαβαίνω την αγωνία σου και την επιθυμία σου να γδύνεσαι σε αυτό το παιχνίδι, αλλά αφού θες να μιλήσουμε για στιλ, τουλάχιστον γδύσου σωστά. Να βάλεις σωστή ρόμπα, σωστό καλσόν, σωστό παπούτσι. Για να σοβαρευτούμε, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κάποιο σκεπτικό ενδυματολογικό σε αυτό που έχεις κάνει σήμερα. Δεν ντύνεσαι, γδύνεσαι εδώ. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι λέω. Γδύσου αφού γουστάρεις, αλλά με τα σωστά», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Κουδουνάρης σε παίκτρια: Ήρθες για να γδυθείς, τουλάχιστον γδύσου σωστά
 

«Ότι και να κάνω δεν σας αρέσει. Αυτό που φοράω δεν είναι υποδειγματικό; Δεν τον μπορώ τον συντηρητισμό σας, τον θεωρώ πολύ υποκριτικό. Καταλαβαίνω απόλυτα τι λέτε. Θεωρείτε εσείς ότι γδύνομαι σε αυτό το παιχνίδι; Σοβαρά; Ναι; Άποψή σας! Αν ήσασταν γυναίκα, θα μπορούσατε να γδύνεστε κι εσείς. Καλά κάνετε, προσωπικό σας πρόβλημα. Μπράβο! Έχω κάνει τόσα λουκ και είμαι ντυμένη. Αστείο;», είπε η Ευρυδίκη Παπαδόπουλου εμφανώς εκνευρισμένη.

Δείτε το βίντεο: