Το ντεμπούτο της στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 1 Ιουνίου η Λένα Φλυτζάνη, αναλαμβάνοντας πλέον τη θέση που κατείχε η Σία Κοσιώνη.
Η δημοσιογράφος εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου φορώντας ριγέ κοστούμι και καλωσόρισε τους τηλεθεατές στη νέα της τηλεοπτική αποστολή.
Λίγο πριν από την έναρξη του δελτίου, ο ΣΚΑΪ ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τις προετοιμασίες της Λένας Φλυτζάνη, δίνοντας μια εικόνα από τα παρασκήνια.
Η ανάληψη της παρουσίασης από τη Λένα Φλυτζάνη έρχεται μετά την ολοκλήρωση της πολυετούς συνεργασίας της Σίας Κοσιώνη με τον σταθμό. Η γνωστή δημοσιογράφος αποχαιρέτησε το κοινό του ΣΚΑΪ στις 8 Μαΐου, κλείνοντας έναν κύκλο δύο δεκαετιών στο κανάλι.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

