Μια εμφάνιση σε θεατρική παράσταση έκανε η Σία Κοσιώνη. Η δημοσιογράφος συνόδευσε τον γιο της, Δήμο Μπακογιάννη στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης "Όνειρο καλοκαιρινής Νύχτας" στο Θέατρο Μαβίλη.
Η ίδια φωτογραφήθηκε με το ιδιαίτερο στιλ που επέλεξε για τη συγκεκριμένη έξοδο. Συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει δύο μπουφάν, ένα puffer και από πάνω μια κοντή καπαρντίνα. Ακόμα φορεσε ένα φαρδύ παντελόνι τζιν και σνίκερς. Ολοκλήρωσε το look με ένα καπέλο τζόκεϊ.


Ο Δήμος Μπακογιάννης έκλεισε τα 9 του χρόνια στις 9 Οκτωβρίου 2026.

Η Σία Κοσιώνη ανεβαίνει ξανά στο θεατρικό σανίδι - Οι πρώτες εικόνες από την προετοιμασία [βίντεο]
Στη θεατρική σκηνή ετοιμάζεται να ανέβει ξανά η Σία Κοσιώνη, συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά σε παράσταση με φιλανθρωπικό σκοπό.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές, ενώ σε βίντεο που δημοσιεύτηκε καταγράφονται στιγμές από την πρώτη τους συνάντηση και την ανάγνωση του έργου.
Η Σία Κοσιώνη εμφανίζεται στο ίδιο τραπέζι με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, με την πρώτη ανάγνωση να σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη των προβών για τη νέα θεατρική παραγωγή.
Σία Κοσιώνη: Το θεατρικό της ντεμπούτο το 2025
Η Σία Κοσιώνη είχε κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο στις 7 Νοεμβρίου 2025, συμμετέχοντας στην παράσταση "Παραδοσιακώς Ακατάλληλο" της θεατρικής συμμαχίας ΘΕ.ΑΣ.Υ., στο Κολλέγιο Αθηνών.
Η παράσταση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδά της διατέθηκαν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "Γαλιλαία". Η παρουσιάστρια είχε μάλιστα έναν ιδιαίτερο ρόλο, αφού εμφανιζόταν ως ο εαυτός της και παρενέβαινε στην εξέλιξη της ιστορίας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

