Λευτέρης Πετρούνιας: Η σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του

Το όμορφο ζευγάρι που μοιράζεται το κοινό πάθος για τον αθλητισμό, έκαναν μια από τις πολύ σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους, και μίλησαν στις κάμερες.

leuteris-petrounias-i-spania-emfanisi-me-ti-suntrofo-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο Λευτέρης Πετρούνιας, έχει μπει ξανά στη σκληρή προπόνηση, αλλά δεν παραμελεί και την προσωπική του ζωή αφού τα τελευταία δύο χρόνια έχει δεσμό με την πρωταθλήτρια δοκού ισορροπίας, Βασιλική Μιλλούση.

Οι δύο αθλητές της ενόργανης, που γνωρίζονται από παιδιά, τα τελευταία χρόνια έχουν αποφασίσει να ενώσουν τις ζωές τους αφού, όπως φαίνεται, έχουν πολλά κοινά. Οι στόχοι τους όσον αφορά τον αθλητισμό ήταν ένα από τα πράγματα που τους έφεραν πιο κοντά και στην προσωπική τους ζωή. 

Μάλιστα, συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο θέλουν να προφυλάσσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χθες, έκαναν μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους, στην πρεμιέρα της παράστασης «Ξυπνάς μέσα μου… το show» με την υπογραφή της Βασιλικής Ανδρίτσου και πρωταγωνιστές την ίδια, τον Φώτη Σεργουλόπουλο και άλλους γνωστούς ηθοποιούς.

 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, οι δυο τους ξεκαθάρισαν ότι δεν σκέφτονται τον γάμο, τουλάχιστον δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές τους.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook