![Μάκης Δελαπόρτας: Χατζηχρήστος και Παπαμιχαήλ ήταν αλκοολικοί [video]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x428/crop/both/files/articles/7/article_231017/makis-delaportas-xatzixristos-kai-papamixail-itan-alkoolikoi.w_hr.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Μάκης Δελαπόρτας έκανε κάποιες εξομολογήσεις, τόσο για τον Κώστα Χατζηχρήστο, όσο και για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.
“Τη μεγάλη δυστυχία την συνάντησα στον Κώστα Χατζηχρήστο. Όλοι όμως έχουν μια σελίδα σκοτεινή στη ζωή τους”, είπε ο Μάκης Δελαπόρτας και συνέχισε:
“Θυμάμαι όταν παιζόταν το σίριαλ με τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη, νομίζοντας ότι εμπλέκομαι κι εγώ σε αυτό, με σταματούσαν στον δρόμο και μου έλεγαν “σας παρακαλούμε δεν θέλουμε να μαθαίνουμε τίποτα που να απομυθοποιεί το ζευγάρι Αλίκη Δημήτρης”.
“Και ο Κώστας Χατζηχρήστος υπήρξε αλκοολικός, όπως και ο Δημήτρης υπήρξε. Ο Παπαμιχαήλ έπινε”, αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.
Εδώ σε μια παλαιά συνέντευξη ο Κώστας Χατζηχρήστος μιλά για τον αλκοολισμό του.
Παλιότερα ο Μάκης δελαπόρτας είχε πει για τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ: «Νομίζω πως ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ανήκε σε αυτή την κατηγορία. Ένας πολύ σπουδαίος ηθοποιός που είχε αυτοκαταστροφική σχέση με το ποτό. Αφέθηκε, απέκτησε κιλά, κατέστρεψε την υγεία του. Θα μπορούσε να ζει ακόμη και σήμερα και να ερμηνεύει σημαντικούς ρόλους».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr