Tα δίδυμα παιδιά της πριγκίπισσας Σαρλίν και του πρίγκιπα Αλβέρτου, ο "άτακτος" πρίγκιπας Ζακ του Μονακό και η στιλάτη πρίγκιπισσα Γκαμπριέλα έκλεψαν τις εντυπώσεις στους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας του Μονακό.
Μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μονακό γιόρτασαν το πρωί της Παρασκευής την Εθνική Ημέρα του Μονακό στο Παλάτι, ενώ η πριγκίπισσα Σαρλίν παραμένει σε "ανάρρωση" σε μυστική τοποθεσία εκτός του πριγκιπάτου.
Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα δίδυμα Γκαμπριέλα και Ζακ, έξι ετών, που συνόδευσαν τον πατέρα τους στη γιορτή, οποία σηματοδοτεί την ημέρα που ο Πρίγκιπας Αλβέρτος ανέβηκε στον θρόνο.
Στο πλευρό του Αλβέρτου στάθηκαν οι αδελφές του Καρολίνα και Στεφανί του Μονακό, συμπληρώνοντας το κενό της απουσίας της Σαρλίν.
Τα παιδιά δεν έδειξαν να είναι σε καλή διάθεση, κάτι που δικαιολογείται δεδομένης της συνεχόμενης απουσίας της μαμάς τους.
Ο πρίγκιπας Ζακ φόρεσε στρατιωτική στολή, ενώ η Γκαμπριέλλα ήταν στιλάτη με φόρεμα, παλτό και μπερέ.
Όπως πάντα αγαπημένα, τα δίδυμα περπατούσαν χέρι - χέρι.
Ο πρίγκιπας Ζακ φάνηκε να βαριέται σε κάποιο σημείο.
Ο Αλβέρτος φάνηκε προβληματισμένος προσπαθώντας να συγκρατήσει τα παιδιά του.
Στο τέλος, τα πριγκιπόπουλα είχαν ένα τρυφερό μήνυμα προς τη μαμά τους. Τα δίδυμα έδειξαν στο κοινό ζωγραφιές όπου είχαν γράψει: "Μαμά μας λείπεις, Σε αγαπάμε μαμά."
Το μήνυμα της Σαρλίν από μακριά
Την ίδια ώρα η πριγκίπισσα Σαρλίν δημοσίευσε ένα βίντεο από τη "μυστική τοποθεσία" της δηλώνοντας "παρούσα" στη γιορτή, έστω και από μακριά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr