Από την παγωμένη Ρωσία στο πλατό του MasterChef βρέθηκε η μαμά της μίας εκ των δύο φιναλίστ του Masterchef και της πιο αγαπητής παίκτριας στον διαγωνισμό, της Μαργαρίτας Νικολαΐδη.
Η κ. Σοφία η οποία είναι Ρωσίδα δεν είχε ειδωθεί με την κόρη της εδώ και τρία χρόνια και η επανένωσή τους ήταν συγκινητική, ενώ όλοι κατάλαβαν ότι η ζωή της Μαργαρίτας δεν ήταν εύκολη και έχει ζήσει δύσκολα με την οικογένειά της. Κάτι για το οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ τόσους μήνες στις κάμερες, σε αντίθεση με άλλους παίκτες που "πουλούσαν" διαρκώς το δράμα τους...
Αρχικά, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν οι γονείς του Διονύση, οι οποίοι φάνηκαν να είναι μια δεμένη οικογένεια.
Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη περίμενε την Μαργαρίτα, η οποία ήταν σίγουρη ότι δεν θα είχε τους γονείς της εκεί.
Όταν έφτασε στο πλατό ο αγαπημένος της Χρήστος, για τον οποίο έχει μιλήσει πολλές φορές στο παιχνίδι, η Μαργαρίτα τρελάθηκε από τη χαρά της.
Όμως, δεν ήταν αυτή η μόνη έκπληξη για εκείνη. Στη συνέχεια, η πόρτα άνοιξε και στο πλατό του MasterChef μπήκε η μητέρα της, την οποία είχε να δει τρία χρόνια.
"Τρία χρόνια και τρεις μήνες" την διόρθωσε η κ. Σοφία, η οποία ήταν πανευτυχής που είδε την κόρη της μετά από τόσα χρόνια και μάλιστα σε αυτές τις συνθήκες.
Με δάκρυα στα μάτια και μη μπορώντας να πιστέψει πως μετά από τρία χρόνια είδε και πάλι τη μαμά της, η Μαργαρίτα έπεσε στην αγκαλιά της.
Συνεχώς κοίταζε τη μαμά της και της έλεγε "Κούκλα είσαι".
"Δεν ήθελα να πουλήσω πόνο"
Η ίδια η Μαργαρίτα εξήγησε ότι δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί τον "πόνο" της οικογένειάς της για να την αγαπήσει ο κόσμος.
"Δεν ήθελα να έρθω με μια λυπητερή ιστορία στο MasterChef για να με αγαπήσει ο κόσμος, ήθελα να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό όπως είμαι.
Τα δύσκολα και τα άσχημα εγώ δεν ήθελα να τα δείξω, ούτε να τα πω γιατί ο κόσμος πρέπει να μας αγαπάει για τα καλά μας. Εμένα οι μελό ιστορίες δεν μου αρέσουν".
Γιατί είχαν να ειδωθούν τρία χρόνια με τη μητέρα της
Όπως εξήγησε χθες μιλώντας στο Πρωινό ο δημοσιογράφος Θεόφιλος Μύζικας από τη Μυτιλήνη, η φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής, η οποία είναι πολύ πιθανό να αναδειχθεί ως η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, αποκάλυψε την καταγωγή της Μαργαρίτας από την πλευρά της μητέρας της και τόνισε ότι δεν γνωρίζει αν διατηρεί σχέσεις με τον πατέρα της. Προφανώς οι γονείς της έχουν χωρίσει και τα τελευταία χρόνια, η μητέρα της έχει επιστρέψει στην πατρίδα της.
Είπε ο δημοσιογράφος:
"Η Μαργαρίτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σκάλα Καλλονής. Η Μαργαρίτα είναι αυτό που βλέπετε ακριβώς. Η μαμά της, η κυρία Σοφία, ζει στην πατρίδα της τη Ρωσία τα τελευταία χρόνια και καμαρώνει για την κόρη της. Με τον μπαμπά της δεν ξέρω τι σχέση έχει η Μαργαρίτα. Η μαμά της και αδερφή της την στηρίζουν πολύ, αλλά και το αγόρι της.", αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος,

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr