H Mαρί Σαντάλ και ο Παύλος Ντε Γκρες μοιράζουν το χρόνο τους καθ'όλη τη διάρκεια του έτους, κυρίως ανάμεσα στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στην Ελλάδα και στις πολυτελείς κατοικίες τους. Αυτές τις ημέρες, η επιχειρηματίας και χρυσή κληρονόμος Μαρί Σαντάλ βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα μαζί με τα δύο από τα πέντε παιδιά της, τον Κωνσταντίνο Αλέξιο και τη Μαρία Ολυμπία Ντε Γκρες.
Όλοι μαζί είχαν ένα lunch και η επιχειρηματίας μοιράστηκε μία εικόνα από το -όμορφα διακοσμημένο- τραπέζι με τα φρέσκα λουλούδια, τα εντυπωσιακά πορσελάνινα σερβίτσια και τις πράσινες πετσέτες που έδιναν έναν ακόμα πιο χαρούμενο τόνο στο τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, η Μαρί Σαντάλ απαθανάτισε τον καταπράσινο και εντυπωσιακό κήπο της έπαυλης, στην οποία χαλάρωναν τα παιδιά της με φίλους τους.

Ακολούθησε ακόμα μία ανάρτηση της Μαρί Σαντάλ, από εσωτερικό χώρο του σπιτιού στον οποίο απόλαυσε τον καφέ της και τη συντροφιά ενός βιβλίου.

Πριν λίγες ημέρες, η Μαρί Σαντάλ απαθανάτισε την εξωτερική όψη του ακινήτου. Μάλιστα, πίσω από τα μεγάλα παράθυρα διακρινόταν ένα από τα χαριτωμένα σκυλάκια της οικογένειας.


Η μυστική αγορά ακινήτου στην Ηρώδου Αττικού
Στις αρχές Μαρτίου, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Παύλος Ντε Γκρες και η Μαρί Σαντάλ αγόρασαν μία νέα κατοικία, υπό άκρα μυστικότητα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πρόκειται για ένα σπίτι που βρίσκεται επί της Ηρώδου Αττικού και συγκεκριμένα για ένα υπερπολυτελές ρετιρέ που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Μέγαρο Μαξίμου και διαθέτει μοναδική θέα στον πρώην Βασιλικό Κήπο. Ο χώρος θα ανακαινιστεί εξ' ολοκλήρου από τη Μαρί Σαντάλ.

Δίπλα στο "παλάτι" της Νίνα Φλορ και του Φίλιππου Ντε Γκρες
Το νέο σπίτι του Παύλου Ντε Γκρες και της Μαρί Σαντάλ φέρεται να είναι κοντά σε εκείνο που είχε αγοράσει το 2023, ο Ελβετός δισεκατομμυριούχος Τόμας Φλορ, ιδιοκτήτης της εταιρίας εκμίσθωσης ιδιωτικών αεροσκαφών Vista Jet. Ο πατέρας της Νίνα Φλορ και πεθερός του Φίλιπου Ντε Γκρες, είχε καταβάλει 18 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του διαμερίσματος επιφάνειας 320 τ. μέτρων στην περιοχή των Ανακτόρων. Πρόκειται για ένα αληθινό "παλάτι" (στην οδό Ηρώδου Αττικού 17, μεσοτοιχία με το Μέγαρο Μαξίμου) που είχαν πουλήσει στον Φλορ οι κληρονόμοι του αείμνηστου επιχειρηματία Καρόλου Φιξ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη αγορά ήταν η πιο ακριβή που έχει γίνει ποτέ σε διαμέρισμα στην Αθήνα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr