Μέγκαν και Χάρι: Η ζωή στον Καναδά πιο ακριβή από όσο στη Βρετανία

Πόσο κοστίζει η …ανεξαρτησία του Χάρι και της Μέγκαν.

megkan-kai-xari-i-zwi-ston-kanada-pio-akribi-apo-oso-sti-bretania
SHARE THIS
0
SHARES

Στα 10 εκατ. δολάρια ετησίως υπολογίζεται το κόστος… ανεξαρτησίας του Χάρι και της Μέγκαν. Οι πιο συντηρητικές προβλέψεις για το κόστος της ζωής του αποτιμούν πως αυτό είναι το ποσό που χρειάζεται μέχρι σήμερα το ζευγάρι για να καλύπτονται οι ανάγκες της ζωής του που περιλαμβάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, ταξίδια και ειδική διατροφή. 

Η μετακίνησή τους στον Καναδά είναι πιθανό να προσθέσει και άλλα έξοδα στον τρόπο ζωής τους η οποία δε μπορεί πρακτικά να αλλάξει στάνταρ. Αυτό σημαίνει ότι η κατοικία τους πρέπει να είναι πολυτελής, η καθημερινότητά τους με μέτρα ασφαλείας και τα έξοδα παράστασης -αν και η Μέγκαν εμφανίστηκε με απλό πουλόβερ και κάζουαλ παντελόνι στην πρώτη της εμφάνιση στον Καναδά-, μεγάλα.

 

Ένας Καναδός πρώην αξιωματούχος με ειδίκευση στη φύλαξη υψηλών προσώπων δήλωσε ότι η φύλαξή τους μπορεί να στοιχίσει περισσότερο και από αυτήν του Τζάστιν Τριντό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί μια υπηρεσία ειδικά για αυτούς η οποία θα φροντίζει από τον φράχτη που θα περιβάλλει την κατοικία τους μέχρι τον έλεγχο των αυτοκινήτων τους και της συνοδείας τους. Ειδικά, αναφέρθηκε και στο μεγάλο κόστος των σωματοφυλάκων του ζευγαριού, οι οποίοι θα πρέπει να είναι έμπιστοι και πολύ πεπειραμένοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος αυτό διπλασιάζεται όταν το ζευγάρι περνά διαστήματα χώρια, εξαιτίας των υποχρεώσεών τους. 

Όλα δείχνουν ότι η απλή ζωή που ονειρεύονται είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί εξαρχής, και ακόμα πιο δύσκολο να κυκλοφορούν σαν ένα ζευγάρι κοινών θνητών, ακόμα και σε μια χώρα όπως ο Καναδάς. 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook