Μέγκαν Μαρκλ: Η... εκδίκηση της υπαλλήλου που ώθησε σε παραίτηση

Γιατί η 50χρονη πρώην υπεύθυνη τύπου της βασίλισσας θα βρεθεί απέναντί της, από θέση υπεροχής, κάτι που δεν αρέσει καθόλου στη Μέγκαν.

megkan-markl-i-ekdikisi-tis-upallilou-pou-wthise-se-paraitisi
SHARE THIS
0
SHARES

Η παραίτηση της ιδιατέρας γραμματέως του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είχε κάνει αίσθηση πριν από ενάμιση μήνα. 

Η Σαμάνθα Κοέν δεν ήταν η πρώτη στενή συνεργάτιδα της Μέγκαν Μαρκλ που αποχωρεί από κοντά της το μικρό διάστημα που είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας. Είχε προσληφθεί σε αυτή τη θέση μετά το γάμο του ζευγαριού τον Μάιο του 2018 και άφησε το πόστο της για να αναλάβει κάποιο άλλο, πιο σημαντικό. 

Η έμπειρη Κοέν έχει υπηρετήσει τη βασιλική οικογένεια εδώ και δυο δεκαετίες και η προηγούμενη θέση της ήταν αναπληρώτρια γραμματέας σε ζητήματα Τύπου της βασίλισσας Ελισάβετ.  

 

Ωστόσο, εγκατέλειψε το παλάτι και η νέα θέση της είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cool Earth, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που που εργάζεται μαζί με τις κοινότητες τροπικών δασών για να σταματήσει η αποψίλωση και η κλιματική αλλαγή. 

Όλοι θυμόμαστε πως ο Δούκας και η Δούκισσας του Σάσεξ, είχαν δεχτεί πόλεμο για την απόφασή τους να πετάξουν με ιδιωτικό αεροπλάνο την ώρα που εμφανίζονται πολύ ευαισθητοποιημένοι για το περιβάλλον. Μάλιστα ο Χάρι και είναι επικεφαλής και θερμός υποστηρικτής της Royal Commonwealth Society, ενός δικτύου ατόμων και οργανισμών που δεσμεύονται να βελτιώσουν τη ζωή και τις προοπτικές των πολιτών της Κοινοπολιτείας. 

 

Από τη νέα θέση της, η Κοέν θα έρθει αντιμέτωπη με τον Χάρι και τη Μέγκαν, αφού η Cool Earth είναι μέρος αυτού του δικτύου, αλλά αυτή τη φορά θα έχει θέση ισχύος και δεν θα είναι μια υπάλληλός τους.   

Και αυτό δεν αρέσει καθόλου στη Μέγκαν, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα. 

Φωτο: Reuters 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook