
Η Βίκυ Καγιά με την καλή της φίλη Μαρίνα Βερνίκου και τις οικογένειές τους ταξίδεψαν για λίγες μέρες στη Σίφνο, όπου απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.
Η παρουσιάστρια του Shopping Star αλλά και του νέου κύκλου του σόου μόδας GNTM έφυγε μαζί με τα παιδιά της για το ελληνικό νησί, και δημοσίευσε φωτογραφίες από την έξοδό τους.
Σε μιά από της φωτογραφίες βλέπουμε τη Μαρίνα Βερνίκου, τη Βίκυ Καγιά και τα παιδιά τους να ποζάρουν όλοι μαζί.
Την παράσταση κλέβει η μικρή Μπιάνκα Κρασσά, η κόρη της Καγιά, η οποία έχει ήδη το στιλ μοντέλου. Η 7χρονη ποζάρει χαμογελώντας στον φακό, φορώντας ένα φόρεμα μαρινέρα και έχοντας καθήσει με στιλ, κάνοντας σταυροπόδι.

Η ομοιότητα της Μπιάνκας με τη μητέρα της είναι αξιοπρόσεκτη, ενώ ο Κάρολος είναι υπέροχος με το τέλειο χαμόγελό του.

H Μπιάνκα Κρασσά έκλεισε τα 7 τον Μάιο και η μητέρα της δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της.

Λίγες μέρες νωρίτερα η Καγιά βρέθηκε στο πάρτι βάφτισης των παιδιών των διάσημων σχεδιαστών Peter Dundas και Evangelo Bousis. Εκεί φόρεσε ένα υπέροχο φλοράλ φόρεμα με cut outs και ήταν εντυπωσιακή.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς βάφτισαν τον γιο τους Κάρολο-Ηλία σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ο μικρός, που έκλεισε τα τέσσερα τον Ιανουάριο, βαφτίστηκε σε ορθόδοξη εκκλησία του Μονακό και ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό παραραθαλάσιο ξενοδοχείο του πριγκιπάτου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr