
Το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου, ο εφοπλιστής Νικόλας Πατέρας γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του και αγαπημένους φίλους στο πολυτελές Four Seasons Astir Palace Hotel Athens στη Βουλιαγμένη. Ο ίδιος συμπλήρωσε τα 61 του χρονια και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι.
Ο εφοπλιστής και η οικογένειά του, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον χώρο του πολυτελούς resort που είχε ειδικό στολισμό για την συγκεκριμένη γιορτή.
Στιγμιότυπα από τη βραδιά δημοσίευσαν στο Ιnstagram ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας με τον Περικλή Κονδυλάτο, αλλά και ο Γιώργος Ντάβλας με τη σύζυγό του Έλενα. Συνδιοργανώτρια του πάρτι ήταν η Εβελίνα Παπαντωνίου - Πατέρα.



"Χρόνια πολλά στον φίλο μας Νίκο Πατέρα" έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος στο post του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram όπου είδαμε και τον εφοπλιστή που συμπλήρωσε τα 61 του χρόνια.
Είναι βέβαιο ότι από το πάρτι δεν έλειψε και η κόρη του Αναστασία Πατέρα, ωστόσο δεν είδαμε περισσότερες φωτογραφίες.
Η τελευταία φορά που είχαμε δει μπαμπά και κόρη μαζί ήταν σε εφοπλιστικό γάμο τον περασμένο Μάιο.

Η Αναστασία Πατέρα είναι μια μελαχρινή νεαρή κοπέλα με αναλογίες μοντέλου και την έχουμε δει σπάνια δημοσίως.


Ο Νικόλας Πατέρας είναι Έλληνας πλοιοκτήτης και πρώην πρόεδρος της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού (2008-2010). Κατάγεται από τις Οινούσσες της Χίου και γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Αυγούστου του 1963. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου. Ο πατέρας του, Διαμαντής, ένας από τους μεγάλους ευεργέτες της χώρας με πλούσιο φιλανθρωπικό και κοινωφελές έργο, διετέλεσε για χρόνια παράγοντας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.
Ο Νικόλας, το 1992, έχοντας προηγουμένως εργαστεί μαζί με τον πατέρα του, Διαμαντή, και το θείο του, Ιωάννη, ίδρυσε τη δική του ναυτιλιακή εταιρεία καταφέρνοντας να διαχειριστεί στόλο έως και 50 πλοίων. Εξήλθε του κλάδου, αποκομίζοντας μυθική ρευστότητα σε ένα από τα υψηλά σημεία του ναυτιλιακού κύκλου.
Ο Νικόλας Πατέρας έχει αποκτήσει τρία παιδιά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr