Η πιο γλυκιά θεία είναι η Νταίζη Νίκα. Η μικρή κόρη της Μιράντας Πατέρα ήταν πάντοτε δεμένη με τη μεγάλη αδερφή της, Αλεξάνδρα και πλέον λατρεύει να περνά χρόνο με τα ανίψια της, τον Βασίλη και τη Μιράντα.
Η κόρη της Αλεξάνδρας Νίκα και του Κωνσταντίνου Αργυρού ήρθε στον κόσμο στις 8 Ιουνίου, γεμίζοντας με απέραντη χαρά και χαμόγελα τόσο τους γονείς της όσο και όλη την ευρύτερη οικογένεια. Τόσο λοιπόν η Μιράντα Πατέρα όσο και η Νταίζη Νίκα βρίσκονται συχνά στο σπίτι της Αλεξάνδρας αυτές τις μέρες για να παίξουν με τη μικρή Μιράντα, η οποία είναι μόλις τριών εβδομάδων.
Αυτήν τη φορά μάλιστα, η Νταίζη επισκέφθηκε το σπίτι της αδερφής της και ξεκίνησε τα παιχνίδια με την ανιψιά της, κάνοντας μάλιστα και την πιο τρυφερή ανάρτηση με τα πατουσάκια του μωρού.
Η Αλεξάνδρα Νίκα κάνει βόλτα στον κήπο της με τη Μιράντα & τον Βασίλη της
"Τα πάντα μου", γράφει η Αλεξάνδρα Νίκα στη νέα φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο instagram, δείχνοντας πως όλος της ο κόσμος είναι τα δυο της παιδιά, όπως άλλωστε και για κάθε μητέρα.
Η νεαρή καλλονή μόλις μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο από τη βόλτα στον καταπράσινο κήπο της με τα δυο μικρά της θαύματα και η ευτυχία της σίγουρα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.
Δείτε την κόρη της Αλεξάνδρας Νίκα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr