Ο Γουίλιαμ & η υπέρλαμπρη Κέιτ στα κόκκινα έκαναν take over στο παλάτι

Για πρώτη φορά, έδωσαν μόνοι τους δεξίωση στο παλάτι ως οι μελλοντικοί βασιλείς της χώρας.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Χθες, ενώ ο Χάρι αποχωρούσε από τη Μεγάλη Βρετανία για να ξεκινήσει τη νέα του ζωή στον Καναδά, ο Γουίλιαμ έκανε ένα μεγάλο βήμα στην μακρά προετοιμασία του για να γίνει βασιλιάς της χώρας. 

Για πρώτη φορά, ο Γουίλιαμ φιλοξένησε μαζί με την σύζυγό του Κέιτ, δεξίωση στο παλάτι, για να σηματοδοτήσουν τη Σύνοδο Κορυφής για την Επενδύσεις της Βρετανίας-Αφρικής.

Γουίλιαμ και Κέιτ καλωσόρισαν 21 αφρικανικές αντιπροσωπείες, ενώ στη δεξίωση δεν παραβρέθηκαν η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος. Γεγονός που σηματοδοτεί τη σταδιακή προετοιμασία του κλίματος για την παράδοση του θρόνου στον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Εξάλλου, με όλη την αρνητική ενέργεια που περιτριγυρίζει την βασιλική οικογένεια τις τελευταίες εβδομάδες, το παλάτι προσπαθεί να βγάλει θετικές ειδήσεις και να επιστρέψει στην κανονικότητα. 

Η Κέιτ ήταν λαμπερή, ντυμένη στα κόκκινα από την κορυφή ως τα νύχια. Η αγαπημένη της βασιλικής οικογένειας, που έγινε ακόμα πιο αγαπητή μετά την απογοήτευση της Μέγκαν, φόρεσε ένα κεντημένο κόκκινο φόρεμα με γόβες και τσαντάκι στο ίδιο χρώμα. 

Ο Γουίλιαμ & η υπέρλαμπρη Κέιτ στα κόκκινα έκαναν take over στο παλάτι
 

 

 

Την ίδια ώρα, η Μέγκαν Μαρκλ από τον Καναδά όπου βρίσκεται, αφού τακτοποιήθηκε στο αρχοντικό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων, πήρε τον γιο Άρτσι και έκαναν βόλτα στο δάσος το πρωί της Δευτέρας. Μαζί τους είχαν και τα σκυλιά τους. Μάλιστα η Μέγκαν χαμογέλασε στους φωτογράφους θέλοντας να δείξει ότι είναι ευτυχισμένη με τη νέα της ζωή. 

 

Φωτο: Kensington Royal