Ο Κωστόπουλος απαντάει στην σκληρή κριτική του Περρή:«Τον ξέρω από παλιά»

Μία φιλία, μία αγάπη, ένα παρελθόν κι ένας τίτλος που τα αναστάτωσε όλα.

o-kwstopoulos-apantaei-stin-skliri-kritiki-tou-perriton-kserw-apo-palia
SHARE THIS
0
SHARES

Τι είχε πει ο Βαγγέλης Περρής για τον Κωστόπουλο και τον Θέμο Αναστασιάδη

Καλεσμένος στο πλατό του The 2Night Show, ο Βαγγέλης Περρής εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για τον τίτλο της νέας εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου στο Open, "Όλα Λάθος".

«Mε πείραξε ο τίτλος της εκπομπής. Νομίζω πως δεν ήταν κομψό. Δεν ήταν ευγενικό. Νομίζω πως υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι τίτλοι που θα μπορούσαν να διαλέξουν. Οτιδήποτε άλλο εκτός από το Όλα και να βάλουν δίπλα το Λάθος, που ουσιαστικά είναι συνέχεια των εκπομπών που είχε εμπνευστεί ο Θέμος, που ήταν Όλα Μπιμπ, Όλα Πρώτη Φορά, Όλα Μπάχαλο, Όλα Λάθος. Νομίζω πως δεν είναι κομψό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν. Δεν τους προσδίδει κάτι. Περισσότερο τους παρουσιάζει σαν ανέμπνευστους και ότι πάμε στο σουβλατζίδικο δίπλα που έχει επιτυχία, να αλλάξουμε λίγο το ονοματάκι για να μας μπερδεύουν. Είναι όλα λάθος. Είναι βαρύ αυτό που θα πω, οπότε καλύτερα να μην το πω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση

Τώρα, ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντάει στον Βαγγέλη Περρή μετά από τη σκληρή κριτική που του άσκησε. «Ο Βαγγέλης Περρής είναι φίλος μου, τον αγαπάω, μου θυμίζει όλο μου το παρελθόν, μου θυμίζει τη φιλία μας, μου έχει ζωγραφίσει το σπίτι, μ’ αγαπάει ακόμα, δεν έχω τίποτα. Υπήρχε το όνομα της εκπομπής πριν έρθω εγώ. Δεν θα μπω σε αυτό γιατί τον Βαγγέλη τον αγαπώ».

Η Άννα Μαρία Βέλλη

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, επιπλέον, εξήγησε στο "Ευτυχείτε" τι πραγματικά συνέβη με την Άννα Μαρία Βέλλη: «Το κορίτσι είδε προφανώς ότι η εκπομπή δεν της πήγαινε και πήρε μια απόφαση όπως και άλλοι άνθρωποι να μην τη συνεχίσει. That’s all! Είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί, σαν κόρη μου είναι και αυτή».

 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook