Ο Λυκουρέζος μίλησε: πώς έζησε τη σχέση του με την Καλογρίδη

«Ήταν δίπλα μου και πρέπει να πω ότι ήταν πραγματικά συγκλονιστική και ιδιαίτερα συγκινητική η συμπαράστασή της. Αυτό δεν το ξεχνώ».

o-lukourezos-milise-pws-ezise-ti-sxesi-tou-me-tin-kalogridi
SHARE THIS
0
SHARES

Ο γνωστός ποινικολόγος χωρίς περιστροφές και χωρίς να δυσανασχετεί, μίλησε για τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη, τη σχέση που απασχόλησε πολύ και συζητήθηκε από όλους. Στη συνέντευξη του στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είπε ανάμεσα σε άλλα: «Έκανα κάποιες επιλογές για τις οποίες δεν μετανιώνω και αφήνω τα σχόλια στους τρίτους. Εγώ δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω. Θα ήταν πολύ πιο ευχάριστο και πιο σεμνό να μη σχολιάζεται σε αυτή την έκταση η προσωπική ζωή. Αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις, όταν καλώς ή κακώς έχεις μια δημόσια προβολή, συνεπώς δεν καταλογίζω σε κανέναν τίποτα. Ο καθένας έγραφε και έλεγε αυτά που ήθελε, πολλές φορές ήταν μια παραμόρφωση της αλήθειας, αλλά αυτή ήταν η πραγματικότητα.

Η Νατάσα Καλογρίδη έχει πολλά προσόντα και πολλά ταλέντα. Αυτό που με κέρδισε στην Νατάσα είναι ότι η ίδια με επέλεξε. Στην τελευταία δικαστική μου περιπέτεια ήταν δίπλα μου και πρέπει να πω ότι ήταν πραγματικά συγκλονιστική και ιδιαίτερα συγκινητική η συμπαράστασή της. Αυτό δεν το ξεχνώ».

Δείτε το βίντεο:

 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook