Follow us

"Ο μεθυσμένος Μπραντ Πιτ πήγε να πνίξει ένα παιδί του και με άρπαξε από το κεφάλι": Νέες καταγγελίες της Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ αρνείται τις κατηγορίες για το τι συνέβη στην πτήση του 2014 ενώ οι δικηγόροι του λένε ότι η Αντζελίνα Τζολί αλλάζει συνεχώς τις αφηγήσεις της.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Νέα σελίδα στη δικαστική διαμάχη μεταξύ του άλλοτε λαμπερού ζευγαριού Αμερικανών ηθοποιών του Χόλιγουντ, που οι δημοσιογράφοι συνήθιζαν να αποκαλούν Bradangelina.

Η Aντζελίνα Τζολί κατέθεσε δικαστικά έγγραφα κατηγορώντας τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ ότι επιτέθηκε μεθυσμένος σε εκείνη και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο. Η Τζολί σημειώνει ότι αυτό το περιστατικό είχε σαν αποτέλεσμα να λάβει την απόφαση να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Το άγριο ξέσπασμα του Μπραντ εν ώρα πτήσης με το ιδιωτικό τους τζετ

Στο κείμενο της αγωγής για το περίφημο γαλλικό οινοποιείο που αγόρασαν οι δύο σταρ, η Τζολί λέει ότι ο Πιτ την άρπαξε από το κεφάλι και επιτέθηκε σε δύο από τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της οικογένειας το 2016.

Ο Πιτ κακοποίησε επίσης φραστικά και πέταξε αλκοόλ στα μέλη της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, όπως λέει η Τζολί.

Ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ, αρνείται τις κατηγορίες. Πηγή κοντά στον ηθοποιό είπε στο BBC ότι οι ισχυρισμοί της Τζολί είναι ψευδείς.

"Συνεχίζει να αναθεωρεί, να επαναναθεωρεί και να επαναπροσδιορίζει την περιγραφή της για ένα γεγονός που συνέβη πριν από έξι χρόνια προσθέτοντας εντελώς αναληθή στοιχεία κάθε φορά που αποτυγχάνει να πάρει αυτό που θέλει", σχολίασε η πηγή. "Η ιστορία της συνεχώς εξελίσσεται".

Ο ισχυρισμός της Αντζελίνα Τζολί για καταχρηστική συμπεριφορά από την πλευρά του Μπραντ Πιτ στην πτήση της 14ης Σεπτεμβρίου 2016 είχε αποκαλυφθεί και σε προηγούμενα δικαστικά έγγραφα που έχει καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας διαζυγίου του πρώην ζευγαριού.

"Ο μεθυσμένος Μπραντ Πιτ πήγε να πνίξει ένα παιδί του και με άρπαξε από το κεφάλι": Νέες καταγγελίες της Τζολί

Τα νέα στοιχεία

Ωστόσο, νέες λεπτομέρειες αναφέρθηκαν στη νέα κατάθεση που υποβλήθηκε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες από τη νομική ομάδα της Τζολί, την Τρίτη. Είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης για το Chateau Miraval SA, ένα οίκημα και έναν αμπελώνα στη νότια Γαλλία που απέκτησε από κοινού το πρώην ζευγάρι.

Château Miraval

Ο Μπραντ Πιτ υποστηρίζει ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του είχαν συμφωνήσει να μην πουλήσουν τα μερίδιά τους στον χώρο χωρίς την άδεια του άλλου.

Η Τζολί το αμφισβητεί και κατηγορεί τον Πιτ για τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων για την αγορά των μετοχών της στο ακίνητο και αμπελώνα.

Η αγωγή της που κατατέθηκε την Τρίτη αναφέρει ότι ο ηθοποιός κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά εκείνη και τα έξι παιδιά τους - ηλικίας 8 έως 15 ετών τότε - κατά τη διάρκεια της πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο.

"Την άρπαξε από το κεφάλι, την ταρακούνησε και την τράβηξε στην τουαλέτα"

Οι δικηγόροι της ισχυρίζονται ότι ο Πιτ άρχισε να φωνάζει, κατηγορώντας την ότι ήταν "υπερβολικά υποχωρητική με τα παιδιά".

Λίγο μετά την έναρξη της πτήσης, ο Πιτ "την τράβηξε στην τουαλέτα" στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, αναφέρεται στην αγωγή.

"Ο Πιτ άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι, την ταρακούνησε, και στη συνέχεια την άρπαξε από τους ώμους και την τίναξε ξανά πριν την σπρώξει στον τοίχο της τουαλέτας".

"Στη συνέχεια ο Πιτ χτύπησε πολλές φορές την οροφή του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα η Τζολί να φύγει από το μπάνιο".

Αφού ένα παιδί παρενέβη προφορικά, ο Πιτ "όρμησε στο ίδιο του το παιδί", λέει η ηθοποιός στη νέα κατάθεσή της.

Η Τζολί "τον άρπαξε από πίσω για να τον σταματήσει", σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

"Για να ξεκολλήσει την Τζολί από την πλάτη του, ο Πιτ ρίχτηκε προς τα πίσω στα καθίσματα του αεροπλάνου τραυματίζοντας την πλάτη και τον αγκώνα της Τζολί", συνεχίζεται η περιγραφή στο νομικό έγγραφο.

"Τα παιδιά όρμησαν μέσα και όλα με γενναιότητα προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει, ο Πιτ έπιασε από το λαιμό "πνίγοντας" ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο".

Οι δικηγόροι της Τζολί λένε ότι αυτή και τα παιδιά της "κάθονταν ακίνητοι και σιωπηλοί κάτω από κουβέρτες" για το υπόλοιπο της πτήσης.

"Ο Πιτ έβγαινε περιοδικά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου για να τους φωνάζει και να τους βρίζει. Κάποια στιγμή έριξε μπίρα στην Τζολί, ενώ έριξε μπίρα και κόκκινο κρασί και στα παιδιά", αναφέρεται.

Το FBI ερεύνησε την καταγγελία που είχε γίνει και το 2016

Το περιστατικό διερευνήθηκε από το FBI το 2016. Οι αρχές αποφάσισαν να μην ασκήσουν δίωξη σε βάρος του Μπραντ Πιτ, ενώ πέρσι δικαστήριο ανέθεσε την επιμέλεια των παιδιών από κοινού και στους δύο γονείς.

Το κτήμα Miraval βρίσκεται στο χωριό Κοράνς στη νοτιοανατολική Γαλλία και αγοράστηκε από το ζευγάρι προς περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ το 2008. Έξι χρόνια αργότερα, το 2014, Πιτ και Τζολί είχαν τελέσει εκεί τον γάμο τους.

Μπραντ -Αντζελίνα: Πώς πέρασαν την 2η επέτειο του υπέροχου γάμου τους

Ο Πιτ ισχυρίζεται ότι η Τζολί προσπάθησε να τον βλάψει επιδιώκοντας την πώληση του αμπελώνα. Μάλιστα, έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος της υποστηρίζοντας ότι η απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της από την κοινή τους περιουσία σε έναν Ρώσο ολιγάρχη ισοδυναμούσε με μια προσπάθεια να "υπονομεύσει" την επένδυσή του και να προκαλέσει "άδικη ζημιά" στον ίδιο, ο οποίος είχε "ρίξει χρήματα και ιδρώτα στην οινοπαραγωγική επιχείρηση".

Οι δικηγόροι της Τζολί αναφέρουν ότι η ηθοποιός "έκανε μεγάλες προσπάθειες για να προστατεύσει τα παιδιά τους από το να ξαναζήσουν τον πόνο που προκάλεσε ο Πιτ στην οικογένεια εκείνη την ημέρα".

Προσθέτουν ότι η απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της στον αμπελώνα οφειλόταν εν μέρει στο ότι "αισθανόταν όλο και πιο άβολα με τη συνέχιση της συμμετοχής της σε μια επιχείρηση που σχετίζεται με το αλκοόλ, δεδομένου του αντίκτυπου του αναγνωρισμένου προβλήματος της κατάχρησης αλκοόλ από τον Πιτ στην οικογένειά τους".

Αντζελίνα Τζολί: Εκθαμβωτική στο Παρίσι με πλισέ, αέρινο φόρεμα

Ο Πιτ δήλωσε στους New York Times το 2019 ότι είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης των Ανώνυμων Αλκοολικών μετά τον χωρισμό του από την Τζολί.

Αναφερόμενη στις παραξενιές και τις εμμονές του, η Αντζελίνα Τζολί έχει πει στο παρελθόν σε συνέντευξή της ότι ο πρώην συζυγός της, που δηλώνει ότι έχει μεγάλη αγάπη για την αρχιτεκτονική και το σχέδιο, αποφάσισε ότι το σπίτι χρειαζόταν μια πέμπτη πισίνα με κόστος 1 εκατομμυρίου ευρώ και ότι ζητούσε να ξαναχτιστεί μια σκάλατέσσερις φορές μέχρι να του αρέσει.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΔΡΑ 16 Μαϊ 2024 | 07:46

Ίλιον: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η μητέρα αρπάζει τα παιδιά της από τη δομή - "Άνοιξε μια τρύπα στον φράχτη και τα πήρε"

Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών μαζί με μια άλλη γυναίκα, ντυμένες με τα ίδια ρούχα για να μπερδέψουν τον φύλακα της δομής, κάθονταν αρχικά σε μία καφετέρια η οποία είναι πολύ κοντά.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 15 Μαϊ 2024 | 11:06

Ίλιον: Με μαφιόζικο τρόπο η αρπαγή των 4 παιδιών από τη μητέρα τους - "Έχω συνεργάτες γύρω γύρω θα σας πυροβολήσουν"

Με μαφιόζικο τρόπο έγινε η αρπαγή των τεσσάρων παιδιών από τη μητέρα τους στο Ίλιον.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 14 Μαϊ 2024 | 23:51

Ο Άντονι Μπλίνκεν ρόκαρε παίζοντας ηλεκτρική κιθάρα στην εμπόλεμη Ουκρανία: "Πήγαινε παίξε στο Χάρκοβο, το Κίεβο είναι Disney"

Έπαιξε το συμβολικό "Rockin' in the Free World" του Νιλ Γιανγκ, έναν ροκ ύμνο που κυκλοφόρησε το 1989 λίγο πριν την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 14 Μαϊ 2024 | 21:17

Δίκη Τραμπ: Τον "καίει" ο εξ απορρήτων του - "Με έβαλε να πληρώσω τη Στόρμι Ντάνιελς για να μη μιλήσει"

"Απλά κάν' το" - Την πρώτη ημέρα της κατάθεσής του ως μάρτυρας, ο Κόεν παρέθεσε λεπτομερώς πώς ο Τραμπ τον διέταξε να πληρώσει την πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ" 14 Μαϊ 2024 | 19:05

Η Κίνα προειδοποιεί τις ΗΠΑ: Πάρτε πίσω τις αυξήσεις στους δασμούς - Θα επηρεαστούν σοβαρά οι διμερείς μας σχέσεις

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε την αύξηση κατά 18 δισ. δολάρια των δασμών σε κινεζικά προϊόντα, για να "προστατευτούν οι αμερικανικές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι"

ΗΠΑ 14 Μαϊ 2024 | 00:09

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: "Ενθαρρύνουμε την επίλυση των διαφορών σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο"

"Η δουλειά των Ηνωμένων Πολιτειών με την Τουρκία και την Ελλάδα, καθώς και η παρουσία μας στο Αιγαίο, ενισχύει το ΝΑΤΟ και βοηθά στην αντιμετώπιση της επιθετικότητας του Κρεμλίνου".

"ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΕΞΕΛΙΞΗ" 13 Μαϊ 2024 | 11:04

Κωνσταντοπούλου: Το δικαστήριο στο Μάτι δεν ήταν ανεξάρτητο - Ακυρη η Συμφωνία των Πρεσπών [βίντεο]

"Υπήρχε διαπλοκή για ατιμωρησία και το δικαστήριο δεν ήταν ανεξάρτητο", τονίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΜΑΓΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 11 Μαϊ 2024 | 10:53

Γεωμαγνητική καταιγίδα "χτυπά" τη Γη: Κόβουν την ανάσα οι εικόνες από το Βόρειο Σέλας σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Μπροστά σε ένα σπάνιας ομορφιάς θέαμα ήρθαν εκατομμύρια κάτοικοι των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 10 Μαϊ 2024 | 08:08

Γιατί η Miss USA και η Miss Teen USA παραιτήθηκαν από τους τίτλους τους - "Φορούσαν αγκάθινες κορώνες"

"Φορούσαν αγκάθινες κορώνες", λένε πηγές από τον χώρο των καλλιστείων για τις δύο Miss που απαρνήθηκαν τους τίτλους τους για να προστατεύσουν την ψυχική τους υγεία.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 09 Μαϊ 2024 | 21:46

Επιμένει ο Λευκός Οίκος: Μια μεγάλης κλίμακας ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα δεν θα νικήσει τη Χαμάς

"Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει μια πορεία προς τα εμπρός, αλλά θα χρειαστεί ηγετική στάση και στις δύο πλευρές" τόνισε ο εκπρόσωπος Τζον Κίρμπι

ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ 09 Μαϊ 2024 | 20:07

Σκληρή απάντηση Νετανιάχου σε Μπάιντεν: "Θα αγωνιστούμε με νύχια και με δόντια" - Το Ισραήλ συνεχίζει την επιχείρηση στη Ράφα

Το Ισραήλ συνεχίζει χωρίς καμία αλλαγή στα σχέδιά του για τη Ράφα και ολόκληρη τη Γάζα - Τέλος τα σενάρια για τη λήξη των εχθροπραξιών με τη Χαμάς - Η απάντηση στη μη παράδοση πυρομαχικών από τις ΗΠΑ

ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. 09 Μαϊ 2024 | 15:49

Τατιάνα Μπλάτνικ: Το μήνυμα περί "ευτυχίας" και το πρώτο Πάσχα μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο

Οι φωτογραφίες της Τατιάνας Μπλάτνικ από το πρώτο Πάσχα μακριά από την οικογένεια του Νικόλαου - Τι έκανε στην Αθήνα.

ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 09 Μαϊ 2024 | 14:54

Χρειάστηκαν 5 χρόνια και 11 αναβολές στο ΣτΕ για να εκδώσει απόφαση- Και υπήρχε ήδη νομολογία...

Το ΣτΕ χρειάστηκε πέντε χρόνια για να εκδώσει απόφαση για ζήτημα νομολογιακά λυμένο.