Follow us

"Ο μεθυσμένος Μπραντ Πιτ πήγε να πνίξει ένα παιδί του και με άρπαξε από το κεφάλι": Νέες καταγγελίες της Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ αρνείται τις κατηγορίες για το τι συνέβη στην πτήση του 2014 ενώ οι δικηγόροι του λένε ότι η Αντζελίνα Τζολί αλλάζει συνεχώς τις αφηγήσεις της.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Νέα σελίδα στη δικαστική διαμάχη μεταξύ του άλλοτε λαμπερού ζευγαριού Αμερικανών ηθοποιών του Χόλιγουντ, που οι δημοσιογράφοι συνήθιζαν να αποκαλούν Bradangelina.

Η Aντζελίνα Τζολί κατέθεσε δικαστικά έγγραφα κατηγορώντας τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ ότι επιτέθηκε μεθυσμένος σε εκείνη και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο. Η Τζολί σημειώνει ότι αυτό το περιστατικό είχε σαν αποτέλεσμα να λάβει την απόφαση να υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Το άγριο ξέσπασμα του Μπραντ εν ώρα πτήσης με το ιδιωτικό τους τζετ

Στο κείμενο της αγωγής για το περίφημο γαλλικό οινοποιείο που αγόρασαν οι δύο σταρ, η Τζολί λέει ότι ο Πιτ την άρπαξε από το κεφάλι και επιτέθηκε σε δύο από τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της οικογένειας το 2016.

Ο Πιτ κακοποίησε επίσης φραστικά και πέταξε αλκοόλ στα μέλη της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες, όπως λέει η Τζολί.

Ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ, αρνείται τις κατηγορίες. Πηγή κοντά στον ηθοποιό είπε στο BBC ότι οι ισχυρισμοί της Τζολί είναι ψευδείς.

"Συνεχίζει να αναθεωρεί, να επαναναθεωρεί και να επαναπροσδιορίζει την περιγραφή της για ένα γεγονός που συνέβη πριν από έξι χρόνια προσθέτοντας εντελώς αναληθή στοιχεία κάθε φορά που αποτυγχάνει να πάρει αυτό που θέλει", σχολίασε η πηγή. "Η ιστορία της συνεχώς εξελίσσεται".

Ο ισχυρισμός της Αντζελίνα Τζολί για καταχρηστική συμπεριφορά από την πλευρά του Μπραντ Πιτ στην πτήση της 14ης Σεπτεμβρίου 2016 είχε αποκαλυφθεί και σε προηγούμενα δικαστικά έγγραφα που έχει καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας διαζυγίου του πρώην ζευγαριού.

"Ο μεθυσμένος Μπραντ Πιτ πήγε να πνίξει ένα παιδί του και με άρπαξε από το κεφάλι": Νέες καταγγελίες της Τζολί

Τα νέα στοιχεία

Ωστόσο, νέες λεπτομέρειες αναφέρθηκαν στη νέα κατάθεση που υποβλήθηκε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες από τη νομική ομάδα της Τζολί, την Τρίτη. Είναι μέρος μιας συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης για το Chateau Miraval SA, ένα οίκημα και έναν αμπελώνα στη νότια Γαλλία που απέκτησε από κοινού το πρώην ζευγάρι.

Château Miraval

Ο Μπραντ Πιτ υποστηρίζει ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του είχαν συμφωνήσει να μην πουλήσουν τα μερίδιά τους στον χώρο χωρίς την άδεια του άλλου.

Η Τζολί το αμφισβητεί και κατηγορεί τον Πιτ για τον τερματισμό των διαπραγματεύσεων για την αγορά των μετοχών της στο ακίνητο και αμπελώνα.

Η αγωγή της που κατατέθηκε την Τρίτη αναφέρει ότι ο ηθοποιός κακοποίησε σωματικά και συναισθηματικά εκείνη και τα έξι παιδιά τους - ηλικίας 8 έως 15 ετών τότε - κατά τη διάρκεια της πτήσης με ιδιωτικό αεροπλάνο.

"Την άρπαξε από το κεφάλι, την ταρακούνησε και την τράβηξε στην τουαλέτα"

Οι δικηγόροι της ισχυρίζονται ότι ο Πιτ άρχισε να φωνάζει, κατηγορώντας την ότι ήταν "υπερβολικά υποχωρητική με τα παιδιά".

Λίγο μετά την έναρξη της πτήσης, ο Πιτ "την τράβηξε στην τουαλέτα" στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, αναφέρεται στην αγωγή.

"Ο Πιτ άρπαξε την Τζολί από το κεφάλι, την ταρακούνησε, και στη συνέχεια την άρπαξε από τους ώμους και την τίναξε ξανά πριν την σπρώξει στον τοίχο της τουαλέτας".

"Στη συνέχεια ο Πιτ χτύπησε πολλές φορές την οροφή του αεροπλάνου, με αποτέλεσμα η Τζολί να φύγει από το μπάνιο".

Αφού ένα παιδί παρενέβη προφορικά, ο Πιτ "όρμησε στο ίδιο του το παιδί", λέει η ηθοποιός στη νέα κατάθεσή της.

Η Τζολί "τον άρπαξε από πίσω για να τον σταματήσει", σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

"Για να ξεκολλήσει την Τζολί από την πλάτη του, ο Πιτ ρίχτηκε προς τα πίσω στα καθίσματα του αεροπλάνου τραυματίζοντας την πλάτη και τον αγκώνα της Τζολί", συνεχίζεται η περιγραφή στο νομικό έγγραφο.

"Τα παιδιά όρμησαν μέσα και όλα με γενναιότητα προσπάθησαν να προστατέψουν το ένα το άλλο. Πριν τελειώσει, ο Πιτ έπιασε από το λαιμό "πνίγοντας" ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο".

Οι δικηγόροι της Τζολί λένε ότι αυτή και τα παιδιά της "κάθονταν ακίνητοι και σιωπηλοί κάτω από κουβέρτες" για το υπόλοιπο της πτήσης.

"Ο Πιτ έβγαινε περιοδικά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου για να τους φωνάζει και να τους βρίζει. Κάποια στιγμή έριξε μπίρα στην Τζολί, ενώ έριξε μπίρα και κόκκινο κρασί και στα παιδιά", αναφέρεται.

Το FBI ερεύνησε την καταγγελία που είχε γίνει και το 2016

Το περιστατικό διερευνήθηκε από το FBI το 2016. Οι αρχές αποφάσισαν να μην ασκήσουν δίωξη σε βάρος του Μπραντ Πιτ, ενώ πέρσι δικαστήριο ανέθεσε την επιμέλεια των παιδιών από κοινού και στους δύο γονείς.

Το κτήμα Miraval βρίσκεται στο χωριό Κοράνς στη νοτιοανατολική Γαλλία και αγοράστηκε από το ζευγάρι προς περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ το 2008. Έξι χρόνια αργότερα, το 2014, Πιτ και Τζολί είχαν τελέσει εκεί τον γάμο τους.

Μπραντ -Αντζελίνα: Πώς πέρασαν την 2η επέτειο του υπέροχου γάμου τους

Ο Πιτ ισχυρίζεται ότι η Τζολί προσπάθησε να τον βλάψει επιδιώκοντας την πώληση του αμπελώνα. Μάλιστα, έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος της υποστηρίζοντας ότι η απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της από την κοινή τους περιουσία σε έναν Ρώσο ολιγάρχη ισοδυναμούσε με μια προσπάθεια να "υπονομεύσει" την επένδυσή του και να προκαλέσει "άδικη ζημιά" στον ίδιο, ο οποίος είχε "ρίξει χρήματα και ιδρώτα στην οινοπαραγωγική επιχείρηση".

Οι δικηγόροι της Τζολί αναφέρουν ότι η ηθοποιός "έκανε μεγάλες προσπάθειες για να προστατεύσει τα παιδιά τους από το να ξαναζήσουν τον πόνο που προκάλεσε ο Πιτ στην οικογένεια εκείνη την ημέρα".

Προσθέτουν ότι η απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της στον αμπελώνα οφειλόταν εν μέρει στο ότι "αισθανόταν όλο και πιο άβολα με τη συνέχιση της συμμετοχής της σε μια επιχείρηση που σχετίζεται με το αλκοόλ, δεδομένου του αντίκτυπου του αναγνωρισμένου προβλήματος της κατάχρησης αλκοόλ από τον Πιτ στην οικογένειά τους".

Αντζελίνα Τζολί: Εκθαμβωτική στο Παρίσι με πλισέ, αέρινο φόρεμα

Ο Πιτ δήλωσε στους New York Times το 2019 ότι είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης των Ανώνυμων Αλκοολικών μετά τον χωρισμό του από την Τζολί.

Αναφερόμενη στις παραξενιές και τις εμμονές του, η Αντζελίνα Τζολί έχει πει στο παρελθόν σε συνέντευξή της ότι ο πρώην συζυγός της, που δηλώνει ότι έχει μεγάλη αγάπη για την αρχιτεκτονική και το σχέδιο, αποφάσισε ότι το σπίτι χρειαζόταν μια πέμπτη πισίνα με κόστος 1 εκατομμυρίου ευρώ και ότι ζητούσε να ξαναχτιστεί μια σκάλατέσσερις φορές μέχρι να του αρέσει.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΖΑΠΑΤΙΣΤΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΚΑΝ 01 Δεκ 2022 | 13:52

Πώς η Μέγκαν Μάρκλ έφθασε να απαγγείλει Ντίνο Χριστιανόπουλο- Το δίστιχο που έχει γίνει σύνθημα σε όλο τον κόσμο

Το πιο viral ελληνικό σύνθημα που ακούγεται σε διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο είναι ένα δίστιχο ποίημα του Ντίνου Χριστιανόπουλου - Το μάθαμε χάρη στη Μέγκαν Μαρκλ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 01 Δεκ 2022 | 12:18

Χαλαροί σε ιταλικό εστιατόριο τα ζεύγη Μπάιντεν και Μακρόν - Απόψε το επίσημο δείπνο με 200 αστακούς στον Λευκό Οίκο

Ιδιωτικό δείπνο στην Τζορτζτάουν πριν το φαντασμαγορικό επίσημο τραπέζι που θα στρωθεί στον Λευκό Οίκο με έδεσμα διακόσιους αστακούς.

ΑΜΠΟΥ ΑΛ ΧΑΣΑΝ ΑΛ ΧΑΣΕΜΙ ΑΛ ΚΟΥΡΑΙΣΙ 01 Δεκ 2022 | 11:56

Συρία: Ο ηγέτης του ISIS ανατινάχθηκε όταν περικυκλώθηκε από άνδρες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού

Ο αμερικανικός στρατός ανακοίνωσε χθες ότι ο αλ Κουράισι σκοτώθηκε σε επιχείρηση που πραγματοποίησε ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός.

ΗΧΗΣΑΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ 30 Νοε 2022 | 21:52
ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ 30 Νοε 2022 | 20:08

ΗΠΑ: Ο Χακίμ Τζέφρις είναι ο αντικαταστάτης της Πελόζι στο Κογκρέσο - Ο πρώτος Αφροαμερικανός με τέτοιο αξίωμα

Ο Τζέφρις εκλέγεται βουλευτής εδώ και μια δεκαετία και είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στις 18 Νοεμβρίου.

ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ 30 Νοε 2022 | 20:07

Πληρώνει "χρυσάφι" το διαζύγιο με την Κιμ Καρντάσιαν ο Κάνιε Γουέστ - Αστρονομική διατροφή 200.000 δολαρίων τον μήνα

Καρντάσιαν και Γουέστ χώρισαν επίσημα μετά από οκτώ χρόνια γάμου - Είχαν συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 30 Νοε 2022 | 16:17

Οργή για τον οίκο Balenciaga στο Λονδίνο: "Παιδοφιλία" - Ο σάλος μετά τις εικόνες παιδιών με σαδομαζοχιστικά σύμβολα

Δεν κοπάζει η οργή για τον οίκο μόδας Balenciaga μετά τη διαφημιστική εκστρατεία όπου μικρά κοριτσάκια κρατούν λούτρινα αρκουδάκια που φορούν σαδομαζοχιστικούς ιμάντες.

Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ 30 Νοε 2022 | 11:13

Από απόφοιτος του Γέιλ ακροδεξιός συνωμοσιολόγος: Βαριά καταδίκη για τον ιδρυτή της πολιτοφυλακής που εισέβαλε στο Καπιτώλιο

Πώς ο απόφοιτος της Νομικής του Γέιλ έγινε ο διαβόητος αρχηγός της ακροδεξιάς παραστρατιωτικής οργάνωσης που απείλησε την αμερικανική δημοκρατία.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ 30 Νοε 2022 | 10:26

Κορονοϊός: Ποιοι είναι οι παράγοντες κινδύνου για long Covid στους εφήβους

Η νέα έρευνα διαπίστωσε ότι τα επίμονα συμπτώματα στους εφήβους 12 έως 17 ετών είναι 8% συχνότερα σε εκείνους που είχαν περάσει Covid-19.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΤΑΡ 29 Νοε 2022 | 23:56

Μουντιάλ 2022: Τριάρα η Αγγλία στην Ουαλία και πρωτιά- Νίκη πρόκρισης με 1-0 των ΗΠΑ κόντρα στο Ιράν [Βίντεο]

Η Αγγλία κέρδισε με 3-0 την Ουαλία και θα αντιμετωπίσει την επόμενη φάση τη Σενεγάλη. Οι ΗΠΑ κέρδισαν με 1-0 το Ιράν, προκρίθηκαν και πέφτουν πάνω στην Ολλανδία.

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 66 ΕΤΩΝ 29 Νοε 2022 | 22:20

Πέθανε ο ηθοποιός Κλάρενς Γκίλιαρντ: Έπαιξε με τον Τσακ Νόρις στο Walker Texas Ranger και τον Μπρους Γουίλις στο Die Hard

Τα τελευταία χρόνια, ο ηθοποιός υπέφερε από άγνωστη- προς το παρόν- ασθένεια.

ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ 29 Νοε 2022 | 20:38

Η Κίνα θα έχει 1.500 πυρηνικές κεφαλές μέχρι το 2035 - Η ανησυχητική εκτίμηση των ΗΠΑ

Έκθεση του Πενταγώνου επισημαίνει την πρόοδο που επιτυγχάνει η Κίνα όσον αφορά τις πυρηνικές αλλά και τις συμβατικές στρατιωτικές δυνάμεις της.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΩΣΟΥ ΥΦ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 29 Νοε 2022 | 19:02

Η Ρωσία απειλεί τις ΗΠΑ: Οι κίνδυνοι αυξάνονται όσο αναμειγνύεστε στην Ουκρανία - Οι συνέπειες θα είναι τρομερές

Οι ΗΠΑ κατηγορούν τη Ρωσία ότι ασκεί "πυρηνικό εκβιασμό" στην Ουκρανία - Η Μόσχα αρνείται ότι έχει απειλήσει με πυρηνική επίθεση.