Τις τελευταίες χρονιές το έχει καθιερώσει και πλέον κάθε Παραμονή Πρωτοχρονιάς πραγματοποιεί μία επίσημη ασορτί εμφάνιση με τον γιο του. Ο λόγος για τον Πέτρο Κωστόπουλο, που και φέτος έκανε ρεβεγιόν φορώντας το ίδιο κομψό σύνολο με τον 18χρονο Μάξιμο.
Πατέρας και γιος πόζαραν μέσα στο ίδιο σμόκιν μοιάζοντας σαν δίδυμοι με τα παπιγιόν και τις black n' white αποχρώσεις του look τους και καλωσόρισαν παρέα τη νέα χρονιά. Ο Πέτρος Κωστόπουλος μάλιστα αρκέστηκε σε μία λιτή ευχή για το 2026: "Ας είναι όσο το δυνατόν καλύτερο".
Μόλις πέρυσι, οι δυο τους είχαν φορέσει ακριβώς το ίδιο σύνολο για να υποδεχτούν το νέο έτος και φαίνεται πλέον πως μάλλον πρόκειται για μια άτυπη παράδοση μεταξύ πατέρα και γιου, που την τηρούν σε ένδειξη της υπέροχης σχέσης τους.
Διαβάστε περισσότερα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr