Ο ΣΚΑΪ έστελνε προσκλήσεις για Αθήνα & ο Ατζούν πήγε τον τελικό... Τουρκία

Από το Άσος Βεϊκου μέχρι την Αλικαρνασσό είναι τόσο κοντά όσο η απόφαση του Τούρκου παραγωγού για το πού θα διεχαθεί ο τελκός του Survivor.

o-skai-estelne-proskliseis-gia-athina--o-atzoun-pige-ton-teliko-tourkia
SHARE THIS
0
SHARES

Ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya δεν κατάφεραν να τα βρουν και δεν κρύβεται με κανέναν τρόπο. Μετά το ναυάγιο της συνέχισης της συνεργασίας τους ήρθε η σφραγίδα της ρήξης, με την ακύρωση του τελικού επί ελληνικού εδάφους και τη μεταφορά του στην Τουρκία.

Ο ελληνικός τελικός του Survivor, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, θα πραγματοποιούνταν την Κυριακή 30 Ιουνίου στο Άλσος Βεΐκου, ακριβώς όπως είχε συμβεί και με τους δυο προηγούμενους τελικούς, μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Αλλά, υπολόγισαν χωρίς τον Ατζούν! Το κανάλι του Φλαήρου μπορεί να είχε στείλει σε ηλεκτρονική μορφή την πρόσκληση σε δημοσιογράφους και όχι μόνο, ώστε να κρατηθούν θέσεις για τη βραδιά, αλλά ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Αλικαρνασσό. 

Και «Στη Φωλιά των ΚουΚου», μίλησαν για τα όσα συμβαίνουν και την επιθυμία του Τούρκου παραγωγού να διεξαχθεί ο τελικός στην Τουρκία, παρά το ότι πρόκειται για δυο ξεχωριστούς τελικούς- οι οποίοι θα γίνουν παράλληλα.

Από αυτούς του 2 τους τελικούς θα προκύψουν δυο νικητές, ένας Έλληνας και ένας Τούρκος, ενώ και οι παρουσιαστές θα είναι δυο με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Ατζούν Ιλιτζαλί στους αντίστοιχους ρόλους.   

Η επίσημη εξήγηση είναι πως όλα συμβαίνουν για λόγους κόστους, ενώ οι γνωρίζοντας λένε ότι συμβολίζει την οριστική ρήξη στις σχέσεις παραγωγού και καναλιού. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook