Οδηγός με συμβουλές για να μην ντροπιάσετε έναν άνδρα στο πρώτο ραντεβού!

«Μην κάθεστε άτσαλα. Μην κοιταχτείτε στον καθρέφτη του αυτοκινήτου. Μην τον κάνετε να περιμένει. Μην κλάψετε» Συμβουλές σε γυναίκες για να μην απογοητεύσουν έναν κύριο στο πρώτο ραντεβού!

odigos-me-sumboules-gia-na-min-ntropiasete-enan-andra-sto-prwto-rantebou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Αυτές οι συμβουλές του 1930, θα σας κάνουν να εκνευριστείτε ή να ανατριχιάσετε ή να γελάσετε. Πρόκειται για έναν οδηγό συμπεριφοράς για γυναίκες, που δημοσιεύτηκε από το περιοδικό Parade Magazine το 1938, για να ενημερώσει τις ελεύθερες δεσποινίδες τι να κάνουν και τι να μην κάνουν στο πρώτο τους ραντεβού με έναν κύριο, για να μην τον απογοητεύσουν.

Ωστόσο, αυτό που κάνει τον οδηγό τόσο σεξιστικό, δεν είναι τόσο οι ίδιες οι συμβουλές (ορισμένες από τις οποίες ενδεχομένως να έχουν κάποια λογική), αλλά ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει τη γυναίκα, σε υποδεέστερο ρόλο και σε σαφέστατα σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τον άνδρα.

1. Μην είστε συναισθηματική. Μην προσπαθήσετε να τον κάνετε να πει κάτι που δεν θέλει. Στους άνδρες δεν αρέσουν τα κλάματα, κυρίως σε δημόσιους χώρους.

 

2. Μην χρησιμοποιήσετε τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του για να διορθώσετε το μακιγιάζ σας. Οι άνδρες χρειάζονται τον καθρέφτη στην οδήγηση, και τους ενοχλεί όταν είναι γυρισμένος αλλού.

 

3. Μην κάθεστε άτσαλα. Και μην δείξετε ποτέ ότι βαριέστε, ακόμα και αν όντως βαριέστε. Να είστε ξύπνια, και αν είναι απαραίτητο μασήστε τσίχλα, αλλά προς Θεού με ησυχία και με κλειστό το στόμα.

 

4. Nτυθείτε στο μπουντουάρ σας και να είστε έτοιμες όταν φτάσει, για να κρατήσετε τη γοητεία σας. Μην τον κάνετε να περιμένει και υποδεχτείτε τον με χαμόγελο.

 

5. Στους άνδρες δεν αρέσει οι γυναίκες να χρησιμοποιούν το μαντήλι τους και να αφήνουν κοκκινάδι από το κραγιόν.

 

6. Στους άνδρες δεν αρέσουν οι απρόσεκτες γυναίκες. Μην του μιλάτε όταν χορεύετε μαζί του, όταν ένας άνδρας χορεύει δεν θέλει να μιλάει.

 

7. Αν χρειάζεστε σουτιέν, φορέστε. Και το καλσόν σας να μην είναι ζαρωμένο.

 

8. Μην είστε ιδιαίτερα διαχυτική μαζί του δημοσίως. Είναι κακόγουστο και τον κάνει να αισθανθεί ντροπή.

 

9. Μην αποσπάτε την προσοχή σας με άλλους άνδρες. Πρέπει να έχει την απόλυτη προσοχή σας.

 

10. Μην του μιλάτε για ρούχα και για μόδα. Μιλήστε του για πράγματα που τον ενδιαφέρουν.

 

11. Μην πίνετε πολύ, κρατήστε την αξιοπρέπειά σας. Το ποτό μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε γελοία.

 

12. Μην μιλάτε με άλλους άνδρες. Το πιο πιθανό είναι το ραντεβού σας να μην σας ξανατηλεφωνήσει ποτέ.

 

13. Μην φυγετε από το δείπνο μεθυσμένη.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook