Οι πρώτες δηλώσεις του μπαμπά Τότσικα για τα δίδυμά του

Ευτυχής, αλλά πάντα συγκρατημένος, εμφανίστηκε ο Αποστόλης Τότσικας λίγες μέρες μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του.

SHARE THIS
0
SHARES

Την περασμένη εβδομάδα ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά του Αποστόλη Τότσικα και της συζύγου του Ρούλας Ρέβη, κάνοντας και τους δυο εξαιρετικά ευτυχισμένους. Τα παιδιά τους ολοκλήρωσαν τη σχέση τους και τον γάμο τους.

Η φωτογράφος πήρε εξιτήριο την περασμένη Κυριακή το πρωί όπου έφυγε από το υπόγειο γκαράζ του μαιευτηρίου, αποφεύγοντας δηλώσεις και συναντήσεις με φωτογράφους, με τα νωρά να παραμένουν στη θερμοκοιτίδα, αφού γεννήθηκαν πρόωρα.  

Ο Αποστόλης Τότσικας εμφανίστηκε μετά την απόκτηση των παιδιών του, για πρώτη φορά, στη συνέντευξη Τύπου του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, καθώς πρωταγωνιστεί στο αγωνιώδες θρίλερ «Short Fuse» μαζί με τους Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσο Νούσια, Θοδωρή Αθερίδη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Γιώργο Καραμίχο.

Οι δημοσιογράφοι έτρεξαν να εξασφαλίσουν τα πρώτα του λόγια και το πώς νιώθει από την ημέρα που έγινε μπαμπάς. Δείτε το βίντεο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook