
Στα Τρίκαλα επέλεξε να περάσει τις γιορτινές μέρες, μαζί με τα παιδιά της, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
Η ίδια, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απόλαυσε την θαλπωρή της οικογένειάς της αλλά και τα πανέμορφα τοπία του νομού.
"Περάσαμε αξέχαστες μέρες με τα παιδιά μου στον νομό Τρικάλων, απολαμβάνοντας μοναδικές εμπειρίες", περιέγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη σε σχετική της ανάρτηση.
"Στην Καλαμπάκα, επισκεφθήκαμε τα φημισμένα Μετέωρα, όπου είχα την ευλογία να προσκυνήσω στα δύο γυναικεία μοναστήρια: την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου και την Ιερά Μονή Ρουσάνου, Αγίας Βαρβάρας. Στα Τρίκαλα, ζήσαμε τη μαγεία του "Μύλου των Ξωτικών", του εντυπωσιακού θεματικού πάρκου των Χριστουγέννων.
![Όλγα Κεφαλογιάννη: Με τα παιδιά της στα Τρίκαλα για τις διακοπές των Χριστουγέννων [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/51/5181f8bfce084f92be1981f92bbbf150.jpg?v=1&maxwidth=650&)

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον πανάξιο Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο και την οικογένειά του για τη ζεστή φιλοξενία, τη φροντίδα και την αυθεντική φιλία τους", ανέφερε.
Δείτε την ανάρτησή της:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr