Οργισμένη Καινούργιου με Περρή: ο πόλεμος του υαλουρονικού

«Ναι, ο κόσμος με έχει επιλέξει και είμαι εδώ παρόλο που έχω υαλουρονικό στα χείλη μου».

orgismeni-kainourgiou-me-perri-o-polemos-tou-ualouronikou
SHARE THIS
0
SHARES

Η κάμερα του «Ευτυχείτε!» συνάντησε τον Βαγγέλη Περρή σε κοσμική εκδήλωση. Δημοσιογράφος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου τον ρώτησε για διάφορα θέματα της τηλεοπτικής επικαιρότητας. Από το ένα στο άλλο η κουβέντα κατέληξε στις αισθητικές επεμβάσεις. Ο Βαγγέλης Περρής με "ύποπτο" ύφος και όλο νόημα τη ρώτησε: «Από ποια εκπομπή είστε; Από αυτή την εκπομπή και θέλετε να μιλήσουμε για αυτά τα θέματα;».

Αυτά που δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής προβλήθηκαν στην πρωινή εκπομπή, χωρίς όμως να τα γνωρίζει η Κατερίνα Καινούργιου που τα παρακολούθησε όπως και οι τηλεθεατές "στον αέρα". Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της και του απάντησε: «Βαγγέλη μου, εγώ δεν έχω κανένα θέμα. Κατάλαβα το υπονοούμενο. Δεν μου το είχατε πει, με πιάσατε απροετοίμαστη. Μπορείτε να μιλήσετε για αυτά τα θέματα. Άλλωστε, εγώ ό,τι έχω κάνει στο πρόσωπό μου, βγαίνω και το λέω. Σε αντίθεση με άλλες που κάνουν τα πάντα στο πρόσωπό τους και λένε ότι δεν έχουν κάνει τίποτα. Δεν έχω κανένα τέτοιο θέμα. Πολλές φορές μπορεί να το έχω παρακάνει, αλλά μη φανταστείς πως έχω μπει σε κανένα χειρουργείο. Ναι, υαλουρονικό έχω βάλει στα χείλη μου στο παρελθόν και το μετάνιωσα» ανέφερε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η κριτική του στο "Ευτυχείτε"

«Καθόλου δεν μου άρεσαν αυτά που είπε ο Βαγγέλης, γιατί διάβασα και μια κριτική που έγραψε. Εγώ τον εκτιμώ πολύ αυτά τα χρόνια και είναι από τους ανθρώπους που με έχει στηρίξει πολύ και στα πρώτα μου βήματα. Τον αγαπάω και σαν άνθρωπο, μου έχει δώσει φανταστικές συμβουλές. Έγραψε ότι σε ένα κανάλι δεν μπορείς να βλέπεις “Διλήμματα” και Κοκκινόπουλο. Τι σχέση έχουν; Συνέκρινε δύο άσχετα τελείως προϊόντα. Αν είναι να παίζουμε το πρωί τον Κοκκινόπουλο... Εξαιρετικός για το βράδυ, αλλά μία πρωινή εκπομπή πρέπει να έχει μέσα και το gossip και το κοινωνικό και τις σχέσεις. Θεώρησα λίγο τη σύγκριση άδικη και άτοπη. Όπως και για έναν κύριο, επειδή ο Βαγγέλης Περρής είναι κύριος και το έχει αποδείξει, δεν μου άρεσε αυτό που είπε, δηλαδή “Είστε απ' την Καινούργιου και θέλετε να μιλήσουμε για αυτό το θέμα;” (σ.σ. Τις αισθητικές επεμβάσεις). Ναι, ο κόσμος με έχει επιλέξει και είμαι εδώ παρόλο που έχω υαλουρονικό στα χείλη μου».

Η Αθηναίς Νέγκα

Με αφορμή τα σχόλια του Βαγγέλη Περρή και για την Αθηναΐδα Νέγκα, η οποία είναι στενή του φίλη, που είπε ότι δεν φαίνεται ιδιαίτερα στο μαγειρικό ριάλιτι «Κουζίνα Για Δύο», η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Αλλά μπορεί να έρθει και η Αθηναΐδα να κάνει το πρωινό, για να φαίνεται και πιο πολύ, μιας και η Αθηναΐδα δεν έχει υαλουρονικό».

 

Στο τέλος η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε με ένα σχόλιο : «Και είχα τόσο καλή διάθεση σήμερα. Δεν μου το είπατε κιόλας. Γιατί να μου το κάνετε αυτό; Δεν πειράζει, εγώ τα λέω όλα με τον κόσμο. Και δόξα τον Θεό, για νεοσύστατο κανάλι, η εκπομπή μας πάει πολύ καλά και θα πάει ακόμα καλύτερα. Γιατί είμαστε αγωνιστές όλοι εδώ».

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook