Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη είναι πλέον γονείς δύο παιδιών: της Ευελένης που ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβριο του 2023 και του γιου τους, που γεννήθηκε πέρυσι τον Μάιο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα πάρει το όνομα Παναγιώτης.

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε το βράδυ της Δευτέρας 20 Απριλίου στην avant premiere της ταινίας "Sinatra Eternity" και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου του, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα.
"Η βάφτιση του γιου θα γίνει λίγο πριν από τα γενέθλιά του ή στα γενέθλιά του. Ή δεν ξέρω, τα έχω αφήσει όλα πάνω στη γυναίκα μου. Το καλοκαίρι θα γίνει και εκτός Αθηνών. Δεν είναι κλειστή η βάπτιση. Υπάρχουν τρεις νονοί. Γιατί ήθελα να λαδωθεί καλά. Νονά θα είναι και η Έλενα Παπαρίζου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.
Η πιο πρόσφατη εμφάνιση του ζευγαριού
Η πιο πρόφατη δημόσια εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη ήταν στα τέλη Φεβρουαρίου στην πρεμιέρα της παράστασης "Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας" στο θέατρο Ακροπόλ.
Ο τραγουδοποιός και coach του "The Voice" μαζί με τη σύζυγό του, απαθανατίστηκαν κατά την είσοδό τους στο θέατρο. Η Μαριλού Κοζάρη για την περίσταση είχε επιλέξει μία εντυπωσιακή καφέ σουέντ καμπαρντίνα που είχε συνδυάσει με ένα ασορτί τοπ και μία επίσης καφέ δερμάτινη τσάντα. Τα μαλλιά της είχε πιάσει μία κομψή αλογοουρά και το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικούς και ουδέτερους τόνους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr