Παπανώτας σε Αναστασοπούλου: Να είναι προσεκτική και να ξέρει πως...

Νέα κόντρα στη σόουμπιζ.

papanwtas-se-anastasopoulou-na-einai-prosektiki-kai-na-kserei-pws
SHARE THIS
0
SHARES

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε χθες στις κάμερες και αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που έχει προκύψει με τον Δημήτρη Παπανώτα, μετά από την δήλωσή της στον Δημήτρη Ουγγαρέζο ότι δεν θα ήθελε με τίποτα να κλειστεί στο ασανσέρ μαζί του γιατί δεν ταιριάζει καθόλου με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, όπως είπε. 

Τότε ο Παπανώτας της είχε απαντήσει μέσω social media..

Χθες η ηθοποιός αναφέρθηκε ξανά στο θέμα μιλώντας για την εκπομπή και τις δηλώσεις που παρεξηγήθηκαν, όπως ισχυρίζεται:

«Με ρώτησε με ποιον από τους τρεις ανθρώπους δεν θα ήθελα να κλειστώ στο ασανσέρ και του είπα τον Δημήτρη Παπανώτα, ένα εκ των τριών. Τίποτα από τα δημοσιεύματα που από ό,τι είδα ανάρτησε ο Δημήτρης Παπανώτας δεν ισχύει. Ούτε τον άδειασα, ούτε τον έκραξα, ούτε είπα κάτι για το ποιόν του, είπα απλά ότι δεν ταιριάζουμε. Εκείνος μου χάρισε δύο ωραιότατα post. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη. Με στεναχώρησε είναι η αλήθεια γιατί δε νομίζω ότι μου αξίζει, από τη στιγμή που δεν βγήκα από μόνη μου να κράξω ή να βρίσω, να ασχοληθεί με τόσο αρνητικό τρόπο και από κάτω να υπάρξουν τόσα αρνητικά σχόλια για μένα που είμαι μια μαμά που πήγα σε μια συνέντευξη και απλά απάντησα», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μέσα από το Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε στην ηθοποιό:

«Καλώς ήρθες Πηνελόπη στον κόσμο των media. Χαίρομαι που καταλαβαίνει ότι δεν είχαν σχέση τα δημοσιεύματα που ανάρτησα με την ουσία των λεγομένων της. Ε, αυτό μου συμβαίνει κι εμένα Πηνελόπη μου, γι’ αυτό δεν με πας. Γιατί μπορεί να πεις μια κουβέντα και να δεις τίτλους «έκραξε», «σκότωσε»… δεν έχουν καμία βάση όλα αυτά. Θα έπρεπε να είναι προσεκτική και να ξέρει πως χρησιμοποιεί τη γλώσσα.

Το ‘δεν ταιριάζω καθόλου με αυτόν τον άνθρωπο» θα έπρεπε κάποια στιγμή να έχουμε έστω συστηθεί, που δεν συνέβη. Η δημόσια εικόνα μας πολλές φορές απέχει από την πραγματική. Υπάρχει κι ένα λεπτό σημείο, αυτό που λέει «εύκολο είναι αυτό». Δεν είμαι πάνα βρακάκι σε ράφι του σούπερ μάρκετ για να με προσπεράσεις τόσο εύκολα, έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρεις.Σημαίνει, ίσως κάτι άλλο από αυτό που ήθελε να πει».

Πηγή: Zappit 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook