Ποια μεγάλη λαϊκή ντίβα φορά γούνα μέσα στο σπίτι της

Αποκαλυψε επίσης πως «δεν ξεστολίζει ποτέ το σπίτι της γιατί βαριέται»

poia-megali-laiki-ntiba-fora-gouna-mesa-sto-spiti-tis
SHARE THIS
0
SHARES

 Φοράω γούνα μέσα στο σπίτι γιατί είναι η τελευταία λέξη της μόδας δήλωσε σε συνέντευξή της η καθηλωτική Εφη Σαρρή  που άνοιξε το σπίτι της στην  εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκαλύπτοντας επίσης πως «δεν ξεστολίζει ποτέ το σπίτι της γιατί βαριέται» 

Μία από τις μεγαλύτερες λαϊκές ντίβες της δεκαετίας του ’90 η Εφη Σαρρή  ανέφερε πως «φοράω γούνα μέσα στο σπίτι, γιατί είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Δεν ξεστολίζω ποτέ το σπίτι μου γιατί βαριέμαι. Ψάχνω στίχο για να βγάλω τραγούδι. Ερχόταν ένας θαυμαστής μου ντυμένος με περούκα και μου έλεγε ότι δεν είμαι εγώ η Έφη Σαρρή, αλλά εκείνος. Δεν είμαι ποτέ μόνη μου. Μου είχαν προτείνει να λάβω μέρος σε παιχνίδια, αλλά επειδή είμαι τεμπέλα και ξεχνάω λόγια, δεν πάω. Μαθαίνω τα ρεφρέν των τραγουδιών μου μόνο γιατί ξεχνάω τα λόγια».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το πραγματικό της επίθετο δεν είναι το «Σαρρή», αλλά το «Ταρινίδου»!

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή: «Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου ήταν η δουλειά μου. Δε θα ξαναπαντρευόμουν. Δεν ήθελα να κάνω παιδί γιατί πρέπει να βάλεις τη ζωή σου σε δέκατη μοίρα. Θέλω να κάνω μια μεταμεσονύκτια εκπομπή στην τηλεόραση και να απαντάω σε τηλεφωνικές γραμμές. Δεν έχω κάνει ψυχανάλυση γιατί δεν υπάρχει ψυχολόγος πιο έξυπνος από εμένα. Έχω πάρει χάπια μια περίοδο της ζωής μου που δεν ήμουν καλά. Δεν έχω κάνει πλαστικές και δε λέω την ηλικία μου. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Sin Boy γιατί είναι… αλλού» είπε η Έφη.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook