Ποια ριάλιτι σταρ αγόρασε το θρυλικό Cartier της Τζάκι Ωνάση;

Ο οίκος Christie's που έβγαλε το ρολόι στο σφυρί δεν υπολόγιζε να φθάσει πάνω από 120.000 δολάρια. Ομως η γνωστή reality σταρ κι ο σύζυγός της εκτίναξαν την τιμή του

poia-rialiti-star-agorase-to-thruliko-cartier-tis-tzaki-wnasi
SHARE THIS
0
SHARES

Ο οίκος Christie's που έβγαλε το ρολόι στο σφυρί δεν υπολόγιζε να φθάσει πάνω από 120.000 δολάρια. Ομως η γνωστή reality σταρ κι ο σύζυγός της εκτίναξαν την τιμή του.

Τι ήταν αυτό που κινητοποίησε το ζεύγος Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουεστ να διαθέσει 379.000 χιλιάδες δολάρια για να αγοράσει το μυθικό Cartier της Τζάκι Κέννεντι που βγήκε στο σφυρί; Η πιθανή φιλοδοξία εκείνου να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ - με αποτέλεσμα να πρέπει η καλή του να είναι έτοιμη από άποψη αξεσουάρ; 

  Οπως και να' χει το ζεύγος διέθεσε 379.500δολάρια προκειμένου να αγοράσει το ρολόι της Τζάκι Ω σε δημοπρασία του οίκου Christie's. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οίκος δεν περίμενε το συγκεκριμένο έκθεμα να ξεπεράσει τα 120.000 δολάρια.

΄Ομως  η πραγματικότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία εκ μέρους των ανθρώπων του

Σύμφωνα με αμερικανικές ιστοσελίδες το ρολόι ήταν δώρο στη Τζάκι από το γαμπρό της, πρίγκιπα Στάνισλαβ Ράτζιβιλ.

 

 


 

Το ρολόι δημοπρατήθηκε μαζί με έναν πίνακα που ζωγράφισε η Κένεντι σε ανάμνηση μιας εκδρομής με πεζοπορία στο Παλμ Μπιτς το 1963 στην οποία ο Ράτζιι και άλλοι φίλοι των Κένεντι συμμετείχαν για να προωθήσουν το υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο οίκος Christie's είχε περιγράψει το ρολόι και τον πίνακα που το συνοδεύει, που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστός στο ευρύ κοινό, ως «δύο από τα σημαντικότερα ιστορικά αντικείμενα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια από την χρυσή εποχή της προεδρίας Κένεντι».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook