Πώς οι Κέιτ και Γουίλιαμ «έσπασαν» ξανά το πρωτόκολλο με το τρίτο παιδί

Ποιος είναι ο λόγος που η τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ αποδεικνύει ότι η οικογένεια είναι αποφασισμένη να αψηφήσει ξανά τη βασιλική παράδοση.

pws-oi-keit-kai-gouiliam-espasan-ksana-to-prwtokollo-me-to-trito-paidi
SHARE THIS
0
SHARES

Η εβδομάδα ξεκίνησε με μια είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου: Η Κέιτ Μίντλετον, το πιο δημοφιλές μέλος βασιλικής οικογένειας στον πλανήτη, είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί. Μετά από εκατοντάδες δημοσιεύματα που την ήθελαν ξανά έγκυο, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι πράγματι ξανά έγκυος.

Reuters
Reuters

Μια εγκυμοσύνη που έρχεται να σπάσει το... πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας, αφού κανένα μέλος της δεν είχε ποτέ περισσότερο από έναν αδελφό, με εξαίρεση την Ελισάβετ που έκανε τέσσερα παιδιά.

Reuters
Reuters

Τόσο ο πρίγκιπας Κάρολος, ο πρίγκιπας Άντριου, ο πρίγκiπας Έντουαρντ όσο και η πριγκίπισσα Άννα έκαναν μόνο δύο παιδιά. 

Στην Αγγλία, η τρίτη εγκυμοσύνη της Κέιτ και Γουίλιαμ και η επιθυμία τους να αυξήσουν την οικογένειά τους δείχνει ότι είναι αποφασισμένοι να αψηφήσουν τη βασιλική παράδοση και να ζήσουν όπως οι Middletons της μεσαίας τάξης.

Reuters
Reuters

Παράλληλα, για πρώτη φορά, ο Γουίλιαμ φαίνεται να ακολουθεί το παράδειγμα της γιαγιάς του και όχι του πατέρα του, σε σχέση με διάφορα θέματα εκτός από την οικογένεια.

Ο δεύτερος στη σειρά διάδοχος της Ελισάβετ φέρεται να θαυμάζει τον ευσυνείδητο και διπλωματικό τρόπο με το οποίο χειρίζεται τη θέση της, ενώ και η βασίλισσα λέγεται ότι βλέπει στον Γουίλιαμ έναν μελλοντικό μονάρχη που θα βασιλεύσει σε ένα στυλ που δεν θα διαφέρει από το δικό της.

Reuters
Reuters

Ακόμα σε σε θέματα συμπεριφοράς, ο Γουίλιαμ μοιάζει πολύ περισσότερο με τη γιαγιά του και όχι με τον πατέρα του, καθώς είναι πολύ λιγότερο θορυβώδης και υπερβολικός από τον Πρίγκιπα της Ουαλίας, αναφέρουν πηγές προσκείμενες στη βασιλική οικογένεια.

Η Κέιτ από την πλευρά της, είναι παιδί τρίτεκνης οικογένειας και έχει πολύ καλές σχέσεις με τα αδέλφια της, κάτι που θαυμάζει ο Γουίλιαμ ο οποίος δεν είχε την τύχη να μεγαλώσει μέσα σε μια αγαπημένη οικογένεια. Και προφανώς θέλει να δημιουργήσει μια αντίστοιχη οικογένεια για τα παιδιά του.

Splash
Splash

 

Reuters
Reuters

 

Reuters
Reuters

 

Reuters
Reuters

 

Reuters
Reuters

 

Reuters
Reuters


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώτη μέρα στο ανατρεπτικό σχολείο της ελίτ για τον πρίγκιπα Τζορτζ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook